FANtv-nl-logo-mobile

Video 'stelen' met xVideoServiceThief

Er komen steeds meer gratis programma's om filmpjes van video-sites te plukken en op je harde schijf te bewaren. xVideoServiceThief is er weer zo één, maar wel een hele goede.

Ten eerste werkt xVideoServiceThief op alle belangrijke videosites. Dus niet alleen Youtube, maar er ook een enorme lijst van andere internationale archieven met filmpjes.

Met xVideoServiceThief kun je de filmpjes van al die sites downloaden en in het gewenste formaat op je computer opslaan. Dat kan in het FLV-formaat (oftewel  Flash Video, dat is het formaat waarop ze ook op de meeste sites staan), maar ook als AVI, WMV, MPEG, 3GP (mobiele telefoon) of MP4 (iPod). Vervolgens kun je die video's ook zonder internetverbinding bekijken op je computer, mediaspeler of telefoon.

 

 

Downloads kunnen gepauzeerd worden en je kunt ze op een bepaalde tijd automatisch laten starten. Kortom, je kunt downloaden op de momenten dat andere applicaties er geen last van hebben.

Wat ook niet onbelangrijk is, is dat xVideoServiceThief open source software is. Met andere woorden het is gegaranderd gratis en vrij van reclame. De gratis software is beschikbaar voor Windows, Linux en Mac.

Vergelijkbare artikelen