FANtv-nl-logo-mobile

Bijna 300 portable programma's in één pakket

Installeer Liberkey op je usb-stick of harde schijf, en je hebt de beschikking over bijna 300 van de beste gratis programa's.

Er komen steeds meer programma's die geschikt zijn voor het werken vanaf een usb-stick. De programma's kosten weinig opslagruimte en je hoeft ze niet eerst op een computer te installeren voordat je er mee aan de slag kunt. Handig, want dat betekent dat je meteen met de programma's kunt werken zodra je de usb geheugenstick in een willekeurige computer steekt.

liberkey

Liberkey is een verzameling van dit soort programma's. De samenstellers bekeken duizenden gratis portable-software titels en selecteerde de beste programma's. Het gevolg is een pakket dat je op je usb stick kunt zetten waarna je overal de beschikking hebt over alle mogelijke soorten software. Voor vrijwel iedere toepassing heb je een goed programma tot je beschikking, of dat nu een browser is, een messenger, een agenda, een mediaspeler of kantoorsoftware . 

 

Natuurlijk hoef je niet alle 300 programma's op je stick te zetten. Je kunt ook aangeven welke programma's je wilt hebben of bij het downloaden kiezen voor LiberKey Standard (circa 100 programma's) of LiberKey Basic (alleen de belangrijkste programma's).

 

 

Liberkey werkt onder alle Windows versies sinds XP. Alles is gratis en je kunt het natuurlijk ook gewoon op de harde schijf van je PC zetten en gebruiken. De programma's kunnen vanuit een overkoepelend menu gestart worden dat beschikbaar is als te starten programma en via de systeembalk.

Tags: gratis software