FANtv-nl-logo-mobile

Tijdverantwoording en registratie met TimeWriter

Moet je voor je werk een tijdverantwoording bijhouden? Of wil je zelf weten hoeveel uren je aan bepaalde taken besteedt? Kijk dan eens naar het gratis programma TimeWriter Freeware.

Met het programma TimeWriter kun je al je gewerkte tijd snel en makkelijk bijhouden. Niet alleen de verschillende werkzaamheden zijn te scheiden, maar er is ook een onderverdeling te maken in verschillende projecten, klanten en producten. De kracht van TimeWriter zit hem in de eenvoud waarmee dat gaat. Je voert één keer alle mogelijke klanten en werkzaamheden in. Bijvoorbeeld vergaderen, klantenwerving, mailen,... wat je maar wilt. Je bent er helemaal vrij in.



Vervolgens hou je de werkzaamheden bij. Dat kan door zelf de begin en eindtijd in te voeren, maar je kunt ook gebruik maken van de ingebouwde stopwatch. Je voert dan in wat je gaat doen (bijv. een offerte maken voor klant X) en start de stopwatch. Ben je klaar, dan stop je de stopwatch weer. De gewerkte minuten worden meteen in het systeem geregistreerd.



Achteraf kun je natuurlijk op alle mogelijke manieren de geregistreerde gegevens weer ophoesten. Zo kun je een tijdverantwoording voor je werkgever invullen, uren voor een klant factureren en zelf inzage krijgen in waar je de hele dag mee bent bezig geweest en hoeveel tijd je waaraan besteed hebt.

Bij de betaalde versie van TimeWriter kun je de uren van meerdere personen in één programma bijhouden. Ideaal voor kleine bedrijven die inzage in de gewerkte uren willen hebben.



TimeWriter Freeware is één van de beste gratis programma's voor urenregistratie en tijdsverantwoording. Bovendien is het geheel Nederlandstalig.

Tags: gratis software, tijdregistratie, planning