FANtv-nl-logo-mobile

Stoned worden van je computer met I-Doser

Stoned, dronken of high worden van je computer... dat kan! Probeer het gratis programma I-Doser maar eens.

Bij dit wel heel bijzondere computerprogramma kun je kiezen of je de effecten van cocaïne, LSD, alcohol, marihuana of een andere drug wilt ervaren. Vervolgens krijg je een "doses" in de vorm van een geluidsbestand met geluiden. Afhankelijk van de kick die je gekozen hebt is dit bestand tussen de 10 en 50 minuten lang. Het is de bedoeling dat je de doses tot je neemt door in een donkere kamer te gaan zitten, een koptelefoon op te zetten, en met een open mind te gaan luisteren.

 

 

De doses moet je geheel tot je nemen. Dus niet tussentijds stoppen. Als je dan je ogen opent zal de de effecten van de gekozen drug ervaren. De wereld kan draaien, kleuren kunnen intensiveren, vormen kunnen veranderen, de hele wereld om je heen kan veranderen!

Werkt het? verbazend genoeg wel. Tenminste bij veel mensen, in een grote op kleine mate. Het hangt van de persoon af, of deze er gevoelig voor is of er al dan niet voor open staat. Maar onzin is het zeker niet.

I-Doser is een gratis programma. Maar niet alle drug is gratis. Voor sommige "doses" moet je eenmalig betalen. Maar hoe dan ook, het is een stuk goedkoper dan in de coffeeshop of bij de plaatselijke dealer.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl