FANtv-nl-logo-mobile

Hamster Free Video Converter

Hamster is één van de beste gratis programma's voor video-conversie. Dit soort software is tegenwoordig erg populair om video's geschikt te maken voor een telefoon of mediaspeler.

Een iPhone stelt weer andere eisen aan een filmpje dan een PSP, een xBox of een smartphone. De gratis Hamster Free Video Converter kun je gebruiken om de video's die je op je PC hebt staan geschikt te maken voor je telefoon of andere apparaat. Je slaagt met dit programma altijd. Meer dan 200 merken en apparaten worden door Hamster ondersteunt. Smartphones en  portable mediaspelers, maar ook gameconsoles en natuurlijk computers.

Video dvd's en cd's voor de televisie
Video-cd's en dvd's maak je bijvoorbeeld ook met deze handige video-conversie software. De eenvoudige Drag&Drop bediening zorgt er voor dat iedereen met het Nederlandstalige programma overweg kan.

Specificaties videobestand aanpassen
Handig voor gebruik op mobiele apparaatjes met een klein scherm is de mogelijkheid de bitrate van audio en video en aantal frames per seconde aan te passen. Een telefoon stelt met z'n kleine display immer minder eisen aan de beeldkwaliteit, en zo kun je de bestandsomvang binnen de perken houden zonder dat je het er aan afziet. Ook de codec en systeemtype ven de-interlacet van het videobestand zijn aanpasbaar.

Alle bekende videoformaten
Tot slot nog een lijstje met videoformaten waarmee Free Video Converter overweg kan:

AVI, MPEG, WMV, DivX, MPE, MOV, Mpeg4, M1V, M2V, MTS, M2TS, FLI, FLC, ASF, IVF, VOB, DV, MP4, MPG, H261, H264, NUV, WSV, FLX, NUT, NSV, EA, DV Video, Animated GIF, FLV, 3GP, FFM, SWF, 3G2, MKV, M4V, MPV, MMF, AU, AVS en DTS.

Tags: gratis software, video, conversie