FANtv-nl-logo-mobile

Essential Pim: Informatiebeheer

Essential PIM is al jaren één van de meest populaire Personal Information Manager (PIM) programma's. Met deze sofware kun je al je belangrijke gegevens veilig opslaan, beheren en versleutelen.

Met Essential PIM beheer je afspraken, adressen, notities, maar ook foto's. Handige extra's zijn de zoek en print-functies. Essential PIM is er voor de PC maar ook voor Android en iOS. Je kunt deze software dus ook op tablets en smartphones gebruiken.

 

 

Essential Pim voor de PC kent een gratis versie en een Pro-versie. De laatste kent meer mogelijkheden zoals de bekende sticky notes (virtuele plakkers op je scherm) en de mogelijkheid mails uit Outlook te importeren en exporteren. Hetzelfde geldt voor je contacten uit het Windows Adres Boek, en Essential PIM Pro is te synchroniseren met Google Calendar, Palm computers en smartphones.

 

 

Essential Pim (zowel de Free als de Pro versie) kent ook een eigen mailclient. Hiermee kun je mailen zonder dat je een ander mailprogramma nodig hebt. Dat is vooral aantrekkelijk bij de portable versie van Essential Pim. Deze versie kan zonder installatie via iedere computer vanaf een geheugenstick worden gestart.

De versies voor Android en iOS zijn helemaal gratis.

Tags: gratis software, gratis apps, informatiebeheer