FANtv-nl-logo-mobile

A43, alternatief voor de Windows Verkenner

A43 is een gratis alternatief voor de Windows Verkenner. Het programma is klein, snel en heeft diverse voordelen boven de Windows Explorer.

Een sterk punt van A43 is bijvoorbeeld de quick launch area dat snelle toegang biedt tot de programma's die je het meest gebruikt. En ook veelgebruikte mappen zijn snel en makkelijk te bereiken. Deze komen bij A43 onder een eigen knop te staan. Een ander groot voordeel van deze gratis Verkenner is het gemak waarmee je archieven kunt in en uitpakken. Zip-files en andere gecomprimeerde bestanden hoef je alleen maar naar de juiste plek te slepen om ze uit te laten pakken, en comprimeren doe je door een bestand of een reeks bestanden naar een Zip-knop te slepen.

 

 

Zoals iedere goede vervanger voor Windows Explorer kun je in A43 ook meerdere mappen tegelijk openen en zijn er krachtige bestandfilters.

A43 heeft geen installatie nodig en past met gemak op een usb-stick. Zo kun je deze Verkenner ook op andere computers gebruiken.

Na het downloaden en installeren van een taalmodule is A43 ook nog eens Nederlandstalig. Hieronder kun je A43 gratis downloaden.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl