FANtv-nl-logo-mobile

Getest: SLOW-PCfighter

We gingen het gevecht aan met onze PC en deden een test met SLOW-PCfighter. Hiermee maak je je computer weer schoon en snel.


Iedereen kent wel de ergernis van een trage PC. Een trage PC die steeds trager lijkt te worden. Is dat laatste verbeelding? Nee, iedere Windows computer wordt in de loop der tijd trager. Dat komt niet omdat de computerhardware slijt, maar dat komt omdat het besturingssysteem steeds meer vervuild raakt door fouten in het bestandssysteem. Er komen door storingen en slordig verwijderde programma's bijvoorbeeld steeds meer verwijzingen te staan naar programma's en bestanden die helemaal niet meer bestaan. De computer komt gedurende zijn werkzaamheden deze verwijzingen regelmatig tegen, en daar wordt je computer niet van.Het programma SLOW-PCfighter is er speciaal voor ontwikkeld om deze onjuiste verwijzingen en andere fouten in het bestandssysteem op te sporen en te corrigeren. Door SLOW-PCfighter te draaien maak je van je trage PC weer een sneller computer.


Door het programma SLOW-PCfighter te downloaden of door de gratis scan op de SLOW-PCfighter website te draaien kun je uitvinden hoeveel fouten er in de loop der tijd in jouw Windows bestandsysteem zijn geslopen. Bij onze test PC waren dat 439 fouten. Daarmee hadden we nog een redelijk schone PC. Vaak worden er duizenden fouten aangetroffen.


De gevonden fouten worden onderverdeeld in een stuk of vijftien rubrieken. Daar kun je gedetailleerde informatie opvragen van iedere fout. Maar het is niet nodig dat je alle honderden of duizenden fouten handmatig gaat controleren. SLOW-PCfighter doet zijn werk en voordat het programma de fouten gaat corrigeren wordt er eerst netjes een backup gemaakt zodat je altijd terug kan naar de oude situatie.


Dat corrigeren van de fouten gaat razendsnel in zijn werk. Binnen enkele seconden heb je een schone snelle PC.Helaas kunnen er slechts 25 fouten gecorrigeerd worden met een ongeregistreerde versie van SLOW-PCfighter. Om na de diagnose je PC echt op te schonen zul je dus een registratiecode moeten opvragen. Dit gaat via een soort abonnement. Wil je SLOW-PCfighter een maand gebruiken, bijvoorbeeld om eenmaleig de boel eens flink op te schonen, dan ben je 7,95 euro kwijt. Maar je kunt je ook abonneren voor 1, 2 of 3 jaar en dan krijg je kortingen die oplopen tot 48 procent.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl