FANtv-nl-logo-mobile

FULL-DISKfighter

FULL-DISKfighter is uitstekende software waarmee je je computer kunt opschonen en sneller kunt maken. Raak je overbodige kilo(byte)'s kwijt.


Hoeveel ruimte slokken ongewenste bestanden en andere rommel bij jouw computer op? 20GB, 40GB? 80GB? Het zal veel meer zijn dan je verwacht. en hoe voller een PC raakt, des te trager wordt hij. Zonde! Tijd voor een opschoonbeurt dus.


,.


Een volle computer handmatig uitspitten is ondoenlijk. Gelukkig is er een handig hulpmiddel in de vorm van FULL-DISKfighter. Deze software is een pakket van vier handige tools die voor jou automatisch de computer afsporen naar onnodige bestanden.


FULL-DISKfighter ruimt op
Iedere computer bevat vele gigabytes aan onnodige bestanden. FULL-DISKfighter gaat op zoek naar tijdelijke bestanden van alle veelvoorkomende software. Zowel voor als na de scan kun je bestanden uitsluiten voordat FULL-DISKfighter ze gaat opschonen. Wel zo handig, want misschien wil je helemaal geen Windows herstelpunt of de cookies in je browser verwijderen.Een handmatige controle na afloop van de scan is dan ook beslist nodig. Heb je alles dat je wilt houden uitgevinkt, dan kun je FULL-DISKfighter de rest laten weggooien.


FULL-DISKfighter optimaliseert
FULL-DISKfighter heeft een eigen module voor het analyseren, defragmenteren en optimaliseren van de harde schijf. Dit onderdeel werkt beter en sneller dan de defragmentatie van Windows zelf. Met defragmentatie maak je je computer merkbaar sneller.FULL-DISKfighter vindt dubbele bestanden
Hoe vaak maak je voor de veiligheid niet even een kopie van een bestand, of bewaar je deze onder een andere naam? En hoe vaak vergeet je niet om later de dubbele versie weg te halen. FULL-DISKfighter spoort alle dubbele bestanden op, ook al staan ze in andere mappen. Je krijgt een lijstje te zien waarin je kunt aangeven welke bestanden je wilt verwijderen en welke je wilt bewaren.


FULL-DISKfighter vindt grote bestanden
Geef een bestandsgrootte op, en FULL-DISKfighter geeft een lijst met bestanden die minimaal zo groot zijn. Zo kun je heel snel veel ruimte vrijmaken, maar kijk wel uit wat je weggooit.FULL-DISKfighter werkt zo makkelijk dat iedereen met dit programma overweg kan. technische kennis is niet nodig. Maar je moet wel altijd je gezonde verstand blijven gebruiken om geen bestanden weg te gooien waar je later spijt van hebt.


Door het programma FULL-DISKfighter te downloaden of door de gratis scan op de FULL-DISKfighter website te draaien kun je uitvinden hoe vervuild je computer is. Om de computer op een goede manier te schonen heb je wel een licentie nodig. Dit kost 7,95 euro per maand, maar als je kiest voor een abonnement voor 1,2 of 3 jaar ben je veel goedkoper uit.

Vergelijkbare artikelen