FANtv-nl-logo-mobile

MP3 Library Player

De gratis MP3 Library Player is een zeer compleet muziekprogramma waarmee je MP3 en iTunes muziek kunt afspelen, beheren, converteren en opnemen.

Met de MP3 Library Player maak je eigen afspeellijsten aan en kun je tags aanpassen. Meer dan 250 meegeleverde grafische plugins zorgen voor een enorme hoeveelheid aan grafische weergaves van de muziek waaruit je kunt kiezen.

MP3-Library-Player

Maar dit is nog lang niet alles. Je kunt automatisch de songteksten van de muziek die wordt afgespeeld van internet laten ophalen en laten tonen. Dit kan in tekstvenster, maar je kunt de teksten ook als karaoke afspelen.

Verder kun je vanuit het muziekafspeelprogramma een biografie van de zanger of band opvragen die op internet staat. En via een ingebouwde browser zijn er nog veel meer koppelingen met internet mogelijk.

Hiermee biedt de gratis MP3 Library Player al meer mogelijkheden dan de meeste andere afspeelsoftware maar de mogelijkheden gaan nog verder. Je kunt bijvoorbeeld de muziek ook mixen en voorzien van geluidseffecten. Daarbij heb je de beschikking over een virtuele piano en een drum kit.

Download gratis deze software

Tags: gratis software, Muziek, mediaplayer