FANtv-nl-logo-mobile

MusicBee. Een informatief muziekbeheer programma

MusicBee is één van de beste en meest uitgebreide gratis programma's waarmee je muziek kunt zoeken, beheren en afspelen. MusicBee biedt mogelijkheden om tags aan te passen, covers en songteksten te downloaden, muziekbestanden convereren en audio-cd's te rippen.

Ook kun je er muziek mee synchroniseren tussen de computer en meerdere mp3 spelers. Via plugins kunnen de mogelijkheden nog veel verder worden uitgebreid.

musicbee

Dit alles is te bedienen via een heel overzichtelijke gebruikersinterface. Zelfs als je vele duizenden muziekbestanden op je PC hebt staan blijft alles duidelijk en overzichtelijk.

Gebruik je al Windows Media Player of iTunes dan kun je al je muziekinformatie snel in MusicBee importeren. Ook de verdere installatie verloopt rap, vooral als je kiest voor de portable versie.

musicbee-2

Een heel leuke extra functionaliteit van Musicbee is dat je niet alleen cd hoesjes, songteksten en album-gegevens kunt laten downloaden van je favoriete muziek, maar ook informatie over concerten, nieuws over de bands en blogberichten over je favoriete muziek.

Wie meer met zijn mediaplayer software wil doen dan alleen afspelen is MusicBee een echte aanrader. Het is afspeelsoftware die je ook informeert over je favoriete muziek.

Tags: gratis software, Muziek, rippen,