FANtv-nl-logo-mobile

Mooie slideshows op je website

WOW Slider is een programma dat zijn naam beslist verdient. Het is een software waarmee je prachtige slideshows kunt maken die je op een website kunt plaatsen. Voor niet-commerciële websites is dit helemaal gratis. 

wow-slider-demo

 

WOW Slider werkt op Windows en Mac computers. De software bevat naast het programma zelf een groot aantal professionele templates. Ook worden er plugins meegeleverd waarmee je de slideshows makkelijk kunt plaatsen als je populaire website editors als Wordpress of Joomla gebruikt. 

 

wow-slider 

Met een slideshow kun je je website een stuk aantrekkelijk maken omdat je met een zelf te bepalen interval telkens een verse foto kunt plaatsen. Zo blijven bezoekers langer op je site en het ziet er - mits je mooie foto's gebruikt - natuurlijk ook prachtig uit. Ook kun je de slideshows gebruiken om meerdere producten of artikelen van je website op een prominente plek op de homepage onder de aandacht te brengen.

 

wow-slider-properties

WOW Slider bevat een groot aantal visuele efecten (Blast, Fly, Blinds, Squares, Slices, Basic, Fade, Ken Burns, Stack, Stack vertical en Basic linear) om te gebruiken in je slideshows.

Kijk op de WOW Slider website voor voorbeelden en om dit programma te downloaden.

Vergelijkbare artikelen