FANtv-nl-logo-mobile

Gratis SunlitGreen Photo Manager

Wie veel foto's op zijn computer heeft staan raakt al snel het overzicht kwijt. De SunlitGreen Photo Manager is gratis software die je helpt bij het snel en makkelijk beheren van je fotocollectie.

sunlit photo manager

Met dit programma kun je alles overzichtelijk in albums plaatsen en binnen deze albums kun je weer collecties maken. Dankzij je eigen tags en een uitstekende zoekfunctie kun je foto's probleemloos terugvinden en snel een selectie maken van foto's die aan jouw selectiecriteria voldoen. Deze software is geschreven voor het beheren van verzamelingen. Zoek je gratis software om al je digitale foto's te beheren? Dan is Picasa een betere keuze. 

foto-manager

 

Als tijdens het typen in het zoekveld worden de geselecteerde foto's getoond. Zo vindt je razendsnel de gewenste foto of foto's.

Ook het plaatsen van foto's in een album gaat met de SunlitGreen Photo Manager erg makkelijk. Dat is gewoon een kwestie van het slepen van de foto naar de juiste map.

Het plaatsen van tags is heel uitgebreid. Als je wilt kun je een hele database aan je foto's koppelen, met vele velden waarop je dan later weer kunt zoeken.

 

foto-beheer

 

De SunlitGreen Photo Manager biedt vele mogelijkheden, is snel en eenvoudig in het gebruik en is bovendien helemaal gratis.

Download de SunlitGreen Photo Manager

Tags: gratis software, fotobeheer