FANtv-nl-logo-mobile

Gratis Avery Wizard voor Microsoft Office

De Avery wizard voor Microsoft Office is gratis software waarmee je bestanden en documenten vanuit Office, Lotus Notes en andere database-programma's snel en makkelijk kunt samenvoegen.

Avery is wereldwijd een zeer grote producent van etiketten, badges, visitekaartjes en andere soorten papier die je zelf kunt bedrukken of printen. Om het doe-het-zelf-printwerk te promoten en zodoende de verkoop van hun producten te stimuleren hebben ze diverse gratis programma's uitgebracht. Met deze software kun je zelf makkelijk etiketten bedrukken, visitekaartjes en labels maken, en nog veel meer.

 

avery-wizard-voor-microsoft-office

 

De Avery wizard voor Microsoft Office is zo'n gratis programma. Gebruikers van Microsoft Office, maar ook van IBM Lotus Notes of andere database-programma's, kunnen met deze wizard heel makkelijk hun printwerk met de data uit Office en Notes samenvoegen. Zo maak je bijvoorbeeld snel en makkelijk visitekaartjes van je personeelsleden vanuit Access, aanmaningen van wanbetalers vanuit Excel en uitnodigingen voor een feest vanuit Word of Outlook. De mogelijkheden zijn zeer groot.

Je kunt lijsten uit databases en spreadsheets razensnel koppelen aan een eigen document of aan een professioneel ontworpen template uit de Avery Wizard. Je eigen graphics en logo's zijn daarbij eenvoudig in het template op te nemen.

Voor de Avery Wizard voor Microsoft Office zijn Windows en Internet Explorer nodig.

Download de Avery Wizard

Vergelijkbare artikelen