FANtv-nl-logo-mobile

Zoner Photo Studio Free foto beheer software

Zoner Photo Studio Free is gratis software voor het beheren van foto's en andere afbeeldingen op je computer. Het programma biedt handige tools om foto's te importen, te bewerken en te publiceren.

Een leuk onderdeel van Zoner Photo Studio is de mogelijkheid de foto's in een HTML-fotoboek te tonen. Daarvoor worden heel mooie templates meegeleverd.

zoner-photo-studio-free

En ook alle belangrijke onderdelen van dit soort fotomanagement software zijn in Zoner Photo Studio aanwezig. Bijvoorbeeld eenvoudige fotobewerkingsfuncties, filters, mogelijkheden om de eigenschappen van foto's te verbeteren en aan te passen, rode-ogen verwijdering,... en nog veel meer handige functies voor het beheren en aanpassen van foto's. Ook mooi zijn de mogelijkheden om van een gewone foto een 3D foto te maken,

Met Zoner Photo Studio kun je heel eenvoudig een HTML-fotoalbum maken en deze op je computer, op internet of op CD/DVD zetten. Maar je kunt er ook kalenders, wenskaarten en ander persoonlijk printwerk mee maken.  

zoner-photo-free

 

En dit is nog maar een greep van de vele mogelijkheden van Zoner Photo Studio Free. Kijk op de website van de maker en om Zoner Photo Studio Free te downloaden.

Meer informatie

Tags: gratis software, fotobeheer