FANtv-nl-logo-mobile

Meer mogelijkheden tabbladen in Firefox

Ben je gewend om meerdere websites tegelijk in je browser open te hebben staan, dan zal je ongetwijfeld veel gebruik maken van tabbladen. In dat geval is het gratis programma Tab Mix Plus misschien wat voor je. Tab Mix Plus is een add-on die heel veel mogelijkheden aan het gebruik van tabbladen in Firefox toevoegd.

tabmixplus

De tabbladen van Firefox bieden van zichzelf al redelijk veel mogelijkheden maar met Tab Mix Plus is er nog veel meer mogelijk. Hoe vaak gebeurt het bijvoorbeeld niet dat je per ongeluk een tabblad sluit? Met Tab Mix Plus kun je het tabblad gewoon weer openen. Ook handig is de mogelijkheid een tabblad te openen door er even met de muispijl bove te hangen. Dat spaart de muisknop en de spieren in je wijsvinger.

 

tab-mix-plus

 

Met Duplicate Tab kun je een nieuw tabblad openen waarin de geschiedenis ("vorige","volgende") van het oorspronkelijke tabblad nog steeds te gebruiken is en als je veel tabbladen open hebt staan kun je een Crash Recovery maken waarmee je later weer naar deze situatie kunt terugkeren. Nuttig als backup, maar ook handig als je altijd een aantal vaste pagina's opent. Je kunt de Crash Recovery dan oneigenlijk gebruiken om deze beginsituatie op te roepen.

 

firefox-tabs

 

Dit is nog maar een klein deel van de mogelijkheden die Tab Mix Plus biedt.

Meer informatie

Vergelijkbare artikelen