FANtv-nl-logo-mobile

Wise Care 365: Maakt je PC weer schoon en snel

Het Chinese ZhiQing Soft is een grote producent van systeemsoftware. Ze brengen hulpprogramma's uit als Wise Registry Cleaner en Wise Disk Cleaner waarmee je je computer schoon en snel kunt houden.

De mogelijkheden van deze verschillende softwareprogramma's is gebundeld in één titel, Wise Care 365, waarvan een gratis versie en een PRO versie bestaat.

 

wisecare

 

Als je veel met je computer werkt raakt deze steeds meer vervuild door tijdelijke bestanden, files die je niet meer gebruikt en overbodige registerverwijzingen, dit maakt op den duur je computer trager en onstabieler. Met programma's als Wise Care 365 en Ccleaner kun je je PC snel en makkelijk opschonen. Door af en toe schoonmaakprogramma's te draaien hou je je computer snel en schoon.

Wise Care doet dat op een grondige manier. Met deze software kun je niet alleen overbodige bestanden verwijderen, maar deze omvat ook functies als  registry defragmentatie, secure file deletion, startup beheer, system optimization tweaks, disk defragmentatie en automatische registry backup. Een scheduler kan er voor zorgen dat de de computer op vooraf bepaalde tijden automatisch wordt gecontroleerd en geschoond.

De belangrijke functies zijn allemaal aanwezig in de gratis versie. Enkele extra's zoals de Privacy Eraser (met deze naam bedoelen ze het omgekeerde) zijn voorbehouden aan de PRO versie.

Download Wise Care 365

Tags: gratis software, schoonmaken, tools

© FANtv.nl