FANtv-nl-logo-mobile

Altijd up to date met DRIVERfighter

Spamfighter ontwikkelt steeds meer software waarmee je je PC schoner, sneller en veiliger kunt maken. Het Deense softwarebedrijf gaat met zijn programma's de strijd aan met ondermeer virussen, spam, overvolle harde schijven, spyware en trage computers. Kijk voor een overzicht van al deze software maar eens op de Spamfighter website.
 
Een nieuwe "fightertool" is DRIVERfighter. Dit programma controleert of je wel de nieuwste drivers gebruikt voor je hardware. Het gebruik van oude of onjuiste drivers kan je computer traag en instabiel maken. DRIVERfighter voorkomt deze problemen.

driverfighter
Een driver is verantwoordelijk voor communicatie en interactie van de PC, computeronderdelen en randapparatuur. Iedere functie van de computer heeft een driver nodig en in sommige gevallen meer dan één driver. Deze drivers worden regelmatig aangepast en verbeterd. Dit gebeurt echter buiten het zicht van de gebruiker. Er is niemand die je het verteld als er een nieuwe driver is. Tenminste... tot voor kort. Want nu is er DRIVERfighter die continue controleert of er updates zijn voor de drivers van de hardware die je gebruikt.

De nieuwe drivers kun je vervolgens meteen downloaden. En dat gebeurt op een veilige manier. Veel veiliger dan dat je zelf op zoek gaat naar een driver en deze vervolgens mogelijk met malware van een foute site binnenhaalt. En dan hebben we het nog niet eens over de tijd die het bespaart om de juiste driver voor je hardware te zoeken.

Wil je weten hoe het met de drivers op jouw computer is gesteld? Doe dan op de Spamfighter website de gratis DRIVERfighter scan.

DRIVERfighter heeft de beste hardware detectie in de markt. Het identificeert alle consumenten hardware. Dus als je PC een update nodig heeft van bestaande drivers, zal DRIVERfighter dit vlekkeloos en snel detecteren. DRIVERfighter zal er altijd voor zorgen dat je het juiste stuurprogramma op een veilige manier zult krijgen.

Vergelijkbare artikelen