FANtv-nl-logo-mobile

Videochatten met Camfrog

Camfrog is één van de meest populaire videochat-programma's voor computers, tablets en smartphones. Camfrog is al meer dan 100 miljoen keer gedownload en kent 19 miljoen actieve gebruikers..

Camfrog kun je gebruiken voor een één-op-één videochat, maar je kunt met deze videoconferencing software ook met een hele groep chatten. Daarvoor staan een groot aantal Camfrog Server video chatrooms tot je beschikking. Deze chatrooms kun je ook zelf aanmaken en eventueel beveiligen met een wachtwoord zodat je zelf de controle houdt wie er aan een groepsgesprek deelneemt.

camfrog laptop

Er zijn Camfrog Server video chatrooms over alle mogelijke onderwerpen. Er zijn ook rooms die niet geschikt zijn voor kinderen. Daarom beschikt Camfrog over een beheerfunctie waarmee ouders kunnen instellen wanneer en hoe het programma gebruikt mag worden.

Je vaste vrienden kun je in een contactlijst opslaan, maar je kunt ook op zoek gaan naar nieuwe gesprekspartners in de live directory, een lijst met personen die op dat moment online zijn. Via status notificatie kun je het meteen zien als vrienden het programma opstarten en met instant messaging kun je ook "buiten beeld" afspraken maken. Facebook kan worden geintegreerd met Camfrog. Ook het uitwisselen van bestanden is mogelijk met deze software. Zo kun je iemand een foto, filmpje of muziekbestand toesturen.

camfrog

Gebruik van Camfrog is gratis, maar er is een uitgebreidere versie waarvoor betaald moet worden. Deze versie is vrij van reclame en biedt extra functies zoals het aanpassen van de video- en audio-kwaliteit. Ook het uitwisselen van bestanden is alleen in de betaalde versie aanwezig.

Camfrog is beschikbaar voor Windows computers, Windows Mobile, Android-tablets en -telefoons, de iPhone, de iPad en Apple computers.

Meer informatie

Tags: gratis software, gratis apps, chatten, beeldtelefonie