FANtv-nl-logo-mobile

Full Player. Één van de meest populaire afspeelprogramma's

De Full Player is één van de meest populaire mediaspelers van dit moment. de concurrentie is enorm, dus daarvoor moet je wel wat in je mars hebben.

full-player

De Full Player is dan ook uitstekende gratis software waarmee je alle soorten video en audio kunt afspelen. De Full Layer doet niet alleen zijn naam alle eer aan, maar beschikt ook over een mooie vormgeving en veel gebruiksgemak. DVDRip, HDTV, RMVB, QuickTime, MPEG-2, MPEG-4, AC3/DTS, VP3/6/7, Indeo, XVD, OGG/OGM, APE, FLAC, TTA, AAC, MPC, 3GP/AMR, het wordt allemaal ondersteund, evenals ondertiteling van films.

Ook met originele voorbespeelde DVD's en blu-rays heeft de Full Player geen moeite. Dit draagt natuurlijk enorm bij aan de populariteit van deze software.

full-player-vergelijking

Maar Full Player kan niet alleen afspelen, er zijn talloze functies in de software aanwezig die het beheren van je muziek- en film-collectie makkelijk maken. Zo is er een YouTube player en downloader aanwezig, kun je direct vanuit het programma ondertiteling voor gedownloade films zoeken en zijn er functies om geluid en ondertitels te synchroniseren met de beelden. Voeg daarbij de prachtige skinnable interface en je hebt hier te maken met een gratis topprogramma.

Meer informatie

Tags: gratis software, mediaplayer