FANtv-nl-logo-mobile

UMplayer. Gratis mediaspeler die alles afspeelt

Als je een nieuwe media speler op je computer installeert wil je dat deze probleemloos alle audio- en video-bestanden kan afspelen, maar ook alle dvd's en audi-cd's. De UMPlayer doet dat. Niet voor niets is deze mediaspeler één van de populairste van dit moment.

umplayer

Deze populariteit is niet vreemd, want niet alleen speelt de UMPlayer alle audio- en videobestanden probleemloos af, deze gratis open source mediaspeler heeft nog veel meer mogelijkheden. Het speelt muziek cd's en speelfilms op DVD af, het heeft een ingebouwde YouTube speler en recorder, je kunt er internetradio en Shoutcast-streams mee beluisteren, ondertiteling downloaden en toevoegen, en als je een tv-tuner in je computer hebt kun je met de UMPlayer naar televisie kijken, screenshots maken en uitzendingen opnemen en afspelen.

Kortom de UMPlayer is een zeer complete mediaspeler die geheel gratis is te downloaden en te gebruiken. Het is open source software, en dus vrij van reclame. Deze software is beschikbaar voor Windows, Mac en Linux.

Meegeleverde codecs
Bij de UMPlayer worden meer dan 270 audio- en video-codecs meegeleverd. Dta betekent dat zo goed als alle media formaten kunnen worden afgespeeld zonder dat je iets extra's hoeft te downloaden.

Download UMPlayer

Vergelijkbare artikelen