FANtv-nl-logo-mobile

Video's van internet downloaden

Video's van Youtube en andere videosites kun je snel en makkelijk downloaden met de YTD Video Downloader. Deze gratis software kan met veel sites overweg en presteert uitstekend.

Downloaden van video's van internet gaat razendsnel met de YTD Video Downloader. YouTube, Vimeo, en vele andere populaire videosites worden ondersteund. De filmpjes die daarop staan kun je makkelijk binnenhalen en op je eigen computer opslaan. Gaat het tijdens het downloaden een keer mis, dan kun je de afgebroken download later probleemloos vanaf dat punt voortzetten.

 video-downloaden

Bij het installeren van de sofware kun je het best wel even op de 'decline' knop drukken in het scherm waarin wordt gevraagd of je handige extra's wilt downloaden, want dit is zoals gebruikelijk bij dit soort programma's reclamerommel die bijvoorbeeld je standaard-zoekmachine aanpast.

Wat wel een echt nadeel is, is dat je filmpjes met de gratis versie van de YTD Video Downloader alleen in MP4 videoformaat kunt binnenhalen. Er wordt wel software meegeleverd om dit MP4-filmpje later naar bijvoorbeeld WMV, AVI, of MP3 te converteren, maar dat is best omslachtig en eigenlijk onnodig.

Deze gratis video-downloader beschikt niet alleen over een eigen module voor videoconversie maar ook over een eigen player. Hier moet je je niet te veel van voorstellen. Je kunt alleen in een venster van 300 bij 165 pixels of in full screen een video bekijken en de functies blijven beperkt tot heen en weer spoelen en pauzeren. Dat is leuk voor een snelle preview, maar wie uitgebreid films wil kijken zal snel uitwijken naar een echt media afspeelprogramma.

Meer informatie

Download de YTD Video Downloader

Vergelijkbare artikelen