FANtv-nl-logo-mobile

Style Jukebox. Je muziek overal beschikbaar

Style Jukebox is software die er voor zorgt dat je overal naar je muziekcollectie kunt luisteren. Via een computer, maar ook via een smartphone of tablet. 

style-jukebox

Style Jukebox bewaart je muziek in "de Cloud", of met andere woorden op internet. Bij de gratis versie kun je tot wel 1000 muziekbestanden opslaan. Bij de Premium versie zijn dat wel 20.000 muziekjes. Deze zijn vervolgens te beluisteren op computers maar ook op telefoons, tablets en andere gadgets met het Android, Windows Phone of iOS (Apple) besturingssysteem.

style-jukebox-smartphones

Het voordeel van Style Jukebox is dat je nooit je apparaten hoeft te synchroniseren. Als je op het ene apparaat een muziekstuk toevoegd is dat ook op het andere apparaat beschikbaar. Ook playlists kun je op één apparaat invoeren en op alle apparaten gebruiken.

style-jukebox-computer

Verder vraagt Style Jukebox nauwelijks opslagruimte (alleen voor de app). Wel is er een internetverbinding nodig, al je muziek wordt immers op internet bewaard. Overigens kun je de muziek wel weer downloaden op een apparaat waar je de liedjes ook offline wilt kunnen beluisteren.

Meer informatie

Download Style Jukebox

 

Vergelijkbare artikelen