FANtv-nl-logo-mobile

KMPlayer. Speelt alle films en muziek af.

Er is veel meer dan de Windows Media Player van Microsoft. Veel andere goede mediaspelers zijn gratis te downloaden. Deze zijn vaak lichter in het gebruik en spelen veel meer bestandsformaten af. De KMPlayer is zo'n mediaspeler.

kmp-player-gratis-mediaspeler

De KMPlayer blinkt uit in zijn mogelijkheden om bestanden af te spelen. Alle films en muziek die je van internet download kun je normaal gesproken met deze mediaspeler afspelen. En dat zonder dat je eerst op zoek hoeft naar codecs. Je kunt gerust stellen dat KMPlayer alles afspeelt. Niet alleen gedownloade bestanden, maar ook DVD's en dergelijke. Zelfs met beschadigde bestanden kan de KMPlayer overweg.

kmp-player

Maar de KMPlayer kan veel meer. Zo veel meer dat het programma zwaarder is dan de meeste andere gratis mediaspelers. Maar hiervoor krijg je veel terug. Heel veel mogelijkheden met ondertiteling bijvoorbeeld, de mogelijkheid om WinAmp plugins te gebruiken en heel veel manieren om het uiterlijk van het programma naar je eigen hand te zetten. Ook kun je screenshots uit video's maken en zijn er veel video- en audio-filters in de software aanwezig.

De Koreaanse KMplayer is een een aanrader om eens te proberen. Je kunt het programma hier gratis downloaden.

 

Tags: gratis software, video, mediaplayer