FANtv-nl-logo-mobile

Je smartphone beheren via de PC

Moborobo is gratis software waarmee je je telefoon met je computer kunt synchroniseren en waarmee je je smartphone via je PC kunt beheren. Moborobo werkt met Android telefoons en tablets, met de iPhone en met de iPad.

moborobo-synchronisatie

Bij Moboro gaat de synchronisatie tussen PC en smartphone verder dan alleen het synchroniseren van video, muziek en andere media. Ook onder andere bestanden, contacten en sms-berichten kunnen worden gesynchroniseerd.

SMS versturen en beantwoorden via je PC
Het beheren van je smartphone gaat zelfs zo ver dat je met Moborobo sms'jes kunt versturen die je op je PC intikt. Wel zo fijn als je een hekel hebt aan het typen van berichten op een telefoon.

moborobo-sms

Apps downloaden via je computer
Ook kun je je PC gebruiken om apps op je telefoon te installeren. Dat is vooral handig als je een beperkte data-limiet hebt. Downloaden doe je dan gewoon via je computer, en via een usb-kabel of je netwerk kopieer je de downloads naar je telefoon.

Media op de smartphone beheren
Ook voor het beheren van muziek, video's en foto's op je smartphone via de PC gaat veel verder dan het gebruikelijke synchroniseren. Moborobo biedt een makkelijk te gebruiken managementfunctie met onder andere drag and drop bediening.

moborobo-mediabeheer

En meer
Andere functies die deze gratis software biedt zijn onder andere een screenshot capture functie, een data-manager voor contacten, berichten en gesprekkenlijsten, een backup-functie en app-beheer.

Moborobo is gratis software die het proberen absoluut waard is. Het biedt vele voordelen en slechts één nadeel. Dat nadeel is dat de sofware soms wat lastig te configureren is. Maar heb je het eenmaal aan de gang dan is het een geweldig programma.

Meer informatie

Tags: synchroniseren, systeembeheer