FANtv-nl-logo-mobile

Zet Windows 7 en 8 helemaal naar je hand

De Ultimate Windows Customizer is gratis software waarmee je de Windows interface ingrijpend kunt veranderen. Vrijwel alle in Windows meegeleverde programma's en utilities zijn hiermee aan te passen.

De Start-knop, het login scherm, de taakbalk, de Windows Verkenner, de Windows media speler, de miniaturen, allemaal zij ze met de Ultimate Windows Customizer naar je eigen hand te zetten.

ultimate-windows-customizer

Dat gaat heel gebruiksvriendelijk via menu's. Eerst selecteer je het Windows-onderdeel dat je wilt aanpassen, bijvoorbeeld de mediaspeler, de taakbalk of het login scherm. Daarna krijg je een overzicht van alle mogelijke aanpassingen. Door vinkjes aan en uit te zetten kun je Windows 7 en Windows 8 zo helemaal naar je hand zetten.

Wat handig is, is dat de Ultimate Windows Customizer over een restorefunctie beschikt. Heb je een wijziging teveel aangebracht, en weet je niet meer hoe je deze moet terugdraaien. Dan kun je met een restore opdracht altijd terug naar een vorige versie.

De Ultimate Windows Customizer geeft je veel meer grip op Windows. Bekijk de video hierboven voor een korte demonstratie.

Meer informatie

Tags: gratis software, tweaks