FANtv-nl-logo-mobile

Torch Browser: Chrome met veel extra's

Firefox, Internet Explorer, Chrome, Safari en Opera zijn de meest bekende browsers, maar niet de enige browsers. Er zijn ook goede alternatieven, zoals de Torch Browser. Deze alternatieve browser is er voor Windows en Mac.

Zoals veel van dit soort onbekende browsers gebruikt Torch de kern van Chrome (Chromium) als basis. In feite is Torch Browser een versie van deze open source browser waar functies aan toegevoegd zijn. Heel veel functies!

torch-browser

Deze uitbreidingen bevinden zich op het gebied van sociale netwerken, multimedia en het downloaden van bestanden. Zo is er een BitTorrent client geintegreerd en kun je met Media Grabber met één klik embedded video's downloaden die op een website staan. Via een Share knop kun je websites, video's, muziek en zoekresultaten via Twitter of Facebook delen met vrienden en gedownloade media is met Torch meteen in de browser af te spelen.

Verder kun je met de Torch Browser snel downloaden en streamen dankzij een ingebouwde downloadversneller. Kortom, je hebt hier te maken met een sterk uitgebreide versie van Google Chrome met veel extra mogelijkheden.

Meer informatie

Tags: gratis software, browser

© FANtv.nl