FANtv-nl-logo-mobile

Webcam als bewakingscamera gebruiken

Maak van je Windows PC of laptop met webcam een compleet beveiligingssysteem voor thuis of op het werk met Sentry Vision Security. Deze gratis webcam-beveiligingssoftware is verbazend compleet.

Je kunt met Sentry Vision Security je 'beveiligingscamera' bijvoorbeeld via internet bedienen, vanaf een computer maar ook vanaf een smartphone of tablet. De bediening kan namelijk vanuit een browser plaatsvinden. Als de camera hiervoor geschikt is kun je hem zo zelfs op afstand draaien en inzoomen.

webcam-als-bewakingscamera

Maak gebruik van de bewegingswaarschuwingen van de webcam en laat jezelf een mail sturen als er onraad is. Via de browser kun je dan kijken of er echt wat aan de hand is. De beelden van de webcam kunnen ook in een videobestand worden opgeslagen. Ook het geluid kan worden vastgelegd mits er natuurlijk een microfoon beschikbaar is.

Het is zelfs mogelijk om een compleet bewakingssysteem op te zetten met meerdere webcams. Sentry Vision Security ondersteunt namelijk meerdere bewakingscamera's. Dit kan eventueel via WiFi, dus draadloos.

webcam-bewakingscamera-smartphone

En zo kent Sentry Vision Security nog veel meer mogelijkheden. Het is een bijzonder uitgebreid programma om van je webcam een serieuze bewakingscamera te maken.

Meer informatie

 

Tags: gratis software, Webcam, beveiliging, camera