FANtv-nl-logo-mobile

Sumo Paint. Uitgebreide online beeldbewerker

Software downloaden is lang niet altijd meer nodig, er wordt steeds meer software aangeboden die vanuit de browser werkt. Handig, want zo ben je niet afhankelijk van een besturingssysteem en updates uitvoeren is nooit nodig.

sumopaint

Zo zijn er bijvoorbeeld ook diverse fotobewerkingsprogramma's die vanuit de browser werken. En soms zijn deze best uitgebreid. Sumo Paint is zo'n online beeldbewerker. Het online programma biedt veel mogelijkheden en is bovendien gratis te gebruiken.

Installeren is niet nodig. Je registreert je bij Sumo Paint en je kunt aan de slag. Het programma is in het Nederlands te gebruiken. Misschien niet heel noodzakelijk bij een fotobewerkingsprogramma, maar wel zo makkelijk.

 

sumo-paint

 

Sumo Paint kent vele mogelijkheden, filters en ..... Je kunt zelfs met lagen werken en ook laag-transparantie en laag-effecten worden ondersteund. Er zijn veel mogelijkheden om foto's te bewerken maar ook om zelf te tekenen. Het is een volwaardige beeldbewerker.

Het is ook mogelijk om Sumo als programma te downloaden zodat je los van de browser en los van internet kunt gebruiken. Hiervoor moet je je account echter wel opgraden naar Sump Pro dat 4 dollar per maand kost.

Meer informatie

Tags: fotobewerking, tekenen