FANtv-nl-logo-mobile

NirLauncher: 180 gratis hulpprogramma's

NirLauncher is een pakket met meer dan 180 gratis hulpprogramma's om je computer te tunen. Het helpt je om je computer sneller en stabieler te maken en om instellingen naar je hand te zetten.

Veel van deze utilities zijn echter alleen geschikt voor meer ervaren gebruikers. Ondeskundig gebruik kan namelijk een tegengesteld effect hebben.

nirlauncher

Alle hulpprogramma's zijn portable applicaties. Je kunt NirLauncher op een USB-stick zetten en dan zonder installatie op iedere PC waarin je de stick prikt gebruiken. Ideaal voor systeemheerders.

Maar wat kun je met NirLauncher? Heel veel! Denk aan wachtwoorden achterhalen, het netwerk monitoren, bestanden zoeken, oorzaken van problemen achterhalen, computergebruik achteraf nagaan, beheren van de startup en veel meer. Kijk hier voor de volledige lijst met utilities.

nirlauncher-utilities


Geen virus
NirLauncher is een veel gebruikt programma en NirSoft staat bekend een betrouwbaar bedrijf dat geen spyware of andere rommel in zijn software stopt. Waarom slaan diverse virusscanner dan alarm als je het programma gebruikt? Dat komt omdat sommige programma's van NirLauncher heel diep in het systeem wijzigingen aanbrengen. Virusscanners willen dit wel eens voor een virus aanzien. Gebruik van het programma is natuurlijk (zoals altijd) wel voor eigen risico.

Meer informatie

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl