FANtv-nl-logo-mobile

Wunderlist: Voor taakbeheer en project-management

Zoals de naam al aangeeft draait het bij het programma Wunderlist om lijstjes. Maar bij deze software gaat het om meer dan takenlijstjes alleen, het is een compleet programma voor het maken van planningen en beheren van gegevens.

wunderlist taakbeheer projectbeheer

Wunderlist is één van de beste taakmanagers. Dat is ook de reden dat Microsoft het bedrijf achter deze software heeft overgenomen. De toekomst van Wunderlist ziet er dan ook zonnig uit.

Met Wunderlist kun je taken registreren en de voortgang beheren. Dit kan heel uitgebreid. Zo kun je bijvoorbeeld aantekeningen, documenten, foto's, voiceberichten, e-mails en webpagina's aan een taak hangen. Alle informatie aangaande de taak, of dat nu een mail van iemand is of een artikel op internet kun je dus koppelen. Ook kun je deadlines aangeven en reminders instellen. Dit maakt de taakmanager ook geschikt voor projectbeheer en voor het verzamelen van informatie.

Het programma werkt onder Windows, iOS, Android, Mac, Chrome OS, Kindle en Windows Phone, maar ook in de browser. Je kunt de gegevens dus niet alleen raadplegen met je computer (PC of Mac), maar ook met je smartphone of tablet. De gegevens kun je dan online raadplegen, maar ook lokaal waarbij Wunderlist zorgt voor de synchronisatie. Ook het samenwerken met andere personen is mogelijk, zodat je via Wunderlist samen aan projecten kunt werken.

wunderlist software

Wunderlist kun je gratis downloaden, maar de gratis versie heeft wel enkele beperkingen. Voor 5 dollar per maand kun je een Pro abonnement afsluiten waarmee je meer dan 25 taken en meer dan 25 subtaken kunt toekennen. Ook kun je dan bestanden groter dan 5MB toevoegen en heb je de beschikking over meer achtergrondjes voor je takenlijsten.

Tags: taken, projecten