FANtv-nl-logo-mobile

RealTimes. Opvolger van RealPlayer

Samen met de Windows Media Player was de RealPlayer jarenlang de meest gebruikte mediaspeler voor op de computer. Nu is RealPlayer een nieuwe weg ingeslagen en heet voortaan RealTimes.

realtimes software

Tijden veranderen, en de RealPlayer verloor zijn populariteit. RealTimes moet de gebruikers terugwinnen. Dat doet deze gratis software in de vorm van multimedia software waarin de oude mediaspeler nog maar één van de onderdelen is. RealTimes is veel veelzijdiger. Het afspelen en beheren van video's en muziek kan nog steeds met deze software, maar er is veel meer bijgekomen.

Je kunt met RealTimes ook multimedia downloaden van populaire sites als YouTube en Vimeo, bestanden converteren naar andere formaten, CD's branden en heel veel meer. RealTimes is veel meer dan RealPlayer een compleet multimedia pakket. En niet alleen voor je computer, maar ook via apps op je tablet of smartphone. Bestanden kun je in de cloud zetten zodat deze altijd en overal beschikbaar zijn. RealTime laat je bestanden delen via SMS, Twitter, Facebook en chats. Zo kun je alles verspreiden, zonder dat je hoeft te converteren, dat doet RealTimes automatisch als het nodig is! De ontvanger heeft zelfs de app niet nodig.

Bezitters van een Xbox kunnen de bestanden ook naar hun console streamen. De cloud kan meteen als backup dienst doen. Ook leuk zijn de Live Albums. Hiermee houd je je vrienden op de hoogte met foto's en video's, RealTimes is ook een Facebook-concurrent geworden,

realtimes

Nieuw is RealTimes Stories. Software die automatisch flitsende montages kan maken van je foto'en video's. Deze kun je dan later nog aanvullen met bijvoorbeeld achtergrondmuziek en filters.

Kortom RealTimes is een heel uitgebreide nieuwe versie van de RealPlayer, met heel veel meer mogelijkheden. Het downloaden en proberen meer dan waard.

Tags: gratis software, video, mediaplayer, gratis apps, streamen, cloud, multimedia, fotoalbum

Vergelijkbare artikelen