FANtv-nl-logo-mobile

Maxaro - specialist in keukens, tegels en badkamers

Waarom moeilijk doen, als het makkelijk kan!

  • jasper22
  • Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
Meer
10 jan 2008 21:47 #1 door jasper22
Ik heb onlangs ook mijn nieuwe huisje (oud) gekocht! Hierbij moest de verwarmings installatie vervangen worden. Dit heb ik laten uitrekenen door een installateur, maar daar kreeg ik toch wel wat hartkloppingen van! [img]smileys/smiley7.gif Aangezien ik niet veel thuis ben en niet alle vertrekken hoef te verwarmen, heb ik een mobiele bijzetkachel gekocht! Ik vind toch wel, dat dit de oplossing is van de voorgaande problemen. [img]smileys/smiley17.gif
Ik heb dat ding aangeschaft via de webshop website verwijderd, lijkt erg op reclame en het werd prima afgehandeld. Ik zet het ding aan als het nodig is en krijg het geweldig op temperatuur. Niks geen gedoe met schoorstenen en zo functioneel als wat! Ik zit er zonder gedoe warmpjes bij en het scheelt me ook nog een hoop geld!

Groet BeemerKlaasG2008-01-11 02:47:37

Gelieve Inloggen om te deelnemen aan het gesprek.

 

 

Meer
10 jan 2008 23:51 #2 door Anne-Marie
Beantwoord door Anne-Marie in topic Waarom moeilijk doen, als het makkelijk kan!
Dus als het straks toch nog eens een echte oer hollandse winter wordt dan heb je het lekker warm in 1 kamer terwijl de rest van je huis bevriest. Wat doe je om te voorkomen dat je waterleidingen dan bevriezen? Ga je dan in 1 kamertje wonen of sleep je die kachel overal mee naar toe. Ik moet er persoonlijk niet aan denken, maar ieder zijn voorkeur.

Gelieve Inloggen om te deelnemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.273 seconden