FANtv-nl-logo-mobile

Maxaro - specialist in keukens, tegels en badkamers

kleuren woonkamer

  • HPJM
  • HPJM's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
Meer
17 aug 2008 18:58 #1 door HPJM
kleuren woonkamer werd gestart door HPJM
We willen onze woonkamer gaan verven. De vorm is langwerpig met een open keuken. Aan de ene kant bevindt zich de keuken die donkerbruin is met een wit blad en RVS apparatuur. We hebben een houten eetkamer tafel met wit stoffen stoelen en een zandkleurige bank. De muur aan de andere kant van de lange ruimte bestaat geheel uit ramen. Aangezien we op Aruba wonen komt er veel licht binnen. De linkerkant van die lange wand wordt d.m.v. een gang in tweeen gesplitst.
De helft van die muur die aan de raamwand ligt willen we chocolade bruin verven. Verder hebben we geen enkel idee hoe de ruimte verder aan te kleden qua kleur van de muren, kleur van de raambekleding en kleur van de accesoires.
We hopen dat een van jullie ons kan adviseren.....

Gelieve Inloggen om deel te nemen aan het gesprek.

 

 

  • impulsje
  • Bezoeker
  • Bezoeker
18 aug 2008 06:40 #2 door impulsje
Beantwoord door impulsje in topic kleuren woonkamer
Als je er voor kiest 1 wand bruin te maken. Zou ik persoonlijk er voor kiezen de rest licht te houden. Denk bijv aan de kleur van je bankstel.
Zorg er wel voor dat alle kleuren op elkaar afgestemd worden. De meubels wil je waarschijnlijk niet vervangen dus deze vormen de basis waar je het geheel omheen gaat "bouwen"

Stem de chocolade bruin af op de meubels. Misschien past een andere kleur er net iets mooier bij dan echt de chocolade bruin. Leid je niet leiden door de gedachte dat je persee chocolade bruin wil. Dit is nl wel heel donker. En zoals je het nu beschrijft heb je een lcihte kamer. Ben je je wel bewust van wat de kleur bruin met je kamer doet?

Genoeg dingen om over na te denken dus.

Echt een goed advies wat betreft kleuren geven, kan gewoon niet via internet. Daar moet je staaltjes van de meubels, vloer ed bij hebben. Chocolade bruin en chocoladebruin verschilt ook in ieders ogen.

Gelieve Inloggen om deel te nemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.258 seconden