FANtv-nl-logo-mobile

Maxaro - specialist in keukens, tegels en badkamers

Gordijnen

  • Limu
  • Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
Meer
16 nov 2006 11:14 #1 door Limu
Gordijnen was gemaakt door Limu
Ik heb gekozen voor organza vitrage in mijn woonkamer. Omdat mijn vloer niet waterpas loopt krijg ik het absoluut niet voor elkaar om ze net niet op de vloer te laten hangen, het afmeten (mede door de stofkeuze) is niet te doen, wat ik ook probeer ze hangen niet mooi. Heb al op heel veel manieren geprobeerd ze af te meten, maar ik blijf als ik ze dan opnieuw dichttrek met een "golvende" zoomrand hangen.
De gordijnen hangen met "knijpers" aan een spandraad, van plafond tot vloer.

Dus heb ik besloten ze maar een stukje op de vloer te laten hangen, iets wat je op dit moment toch erg veel ziet. Mijn vraag is; hoeveel cm laat je dan op de vloer liggen? Hoop dat iemand mij hier antwoord op kan geven,

groetjes Li

Gelieve Inloggen om te deelnemen aan het gesprek.

 

 

  • impulsje
  • Bezoeker
  • Bezoeker
16 nov 2006 11:59 #2 door impulsje
Beantwoord door impulsje in topic Gordijnen
Het ligt eraan wat jezelf mooi vind. Er zijn mensen die ze dik 20 a 30 cm op de vloer laten liggen, maar ook die ervoor kiezen het maar 5 cm te doen.

Met andere woorden, het is geheel persoongebonden waar je voor kiest.

(heb je al geprobeer dat jij bijv kijkt of het goed hangt en iemand anders de knijpertjes stelt? Dus dat je de gordijnen al hangend de knijpertjes iets verzet)

Gelieve Inloggen om te deelnemen aan het gesprek.

Meer
21 nov 2006 17:18 #3 door sam_joe
Beantwoord door sam_joe in topic Gordijnen
Je hebt helemaal gelijk impulsje het is net waar je voor kiest........ Maarre je ziet soms dat mensen proberen een bepaalde stijl in hun huis te verwezenlijken (gordijnen op de vloer, à la "riviera maison") en wanneer je dan maar een paar centimenter laat hangen is dit niet het beoogde effect en is het vaak niet meer dan: "leuk geprobeerd". Je kan ook een leuke rand horizontaal er tussen maken van een leuke bijpassende (maar afwijkende) stof zodat het gordijn echt op de grond te hangen.

succes,

Gelieve Inloggen om te deelnemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.305 seconden