FANtv-nl-logo-mobile

tuinsms.nl - dé gratis waarschuwingdienst voor tui

  • SeibedieM
  • Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Nieuw lid
  • Nieuw lid
Lees meer
22 mei 2010 08:05 #1 door SeibedieM
[color=#0000ff>www.tuinsms.nl is een nieuwe gratis waarschuwingsdienst voor tuinonderhoud en is sinds kort gestart. Deze mobiele service maakt het op het juiste moment snoeien van tuinplanten nu voor iedereen heel gemakkelijk. Twijfels over de juiste snoeiperiode behoren vanaf nu tot het verleden.


www.tuinsms.nl[/color=#0000ff>www.tuinsms.nl is een nieuwe gratis waarschuwingsdienst voor tuinonderhoud en is sinds kort gestart. Deze mobiele service maakt het op het juiste moment snoeien van tuinplanten nu voor iedereen heel gemakkelijk. Twijfels over de juiste snoeiperiode behoren vanaf nu tot het verleden.


[color=#800080> informeert via een sms en/of e-mail tijdig over het juiste snoeimoment van tuinplanten. Op de site vermeldt de tuinliefhebber de aanwezige planten in zijn tuin en daarop wordt door de tuinexperts van het TuinSMS-team een snoeiplanning gemaakt. In de juiste periode wordt een sms of e-mail verstuurd met informatie over welke plant in die week gesnoeid moet worden. Te vroeg of te laat snoeien is dus niet meer mogelijk waardoor een maximale bloemenpracht in de tuin is gegarandeerd.

TuinSMS.nl is een gratis servicedienst. De sms’jes kosten de ontvanger dus geen geld. TuinSMS richt zich nu op het snoeien van tuinplanten. In de toekomst kan de bezoeker ook voor al het tuinonderhoud bij [color=#800080> [/color=#800080> informeert via een sms en/of e-mail tijdig over het juiste snoeimoment van tuinplanten. Op de site vermeldt de tuinliefhebber de aanwezige planten in zijn tuin en daarop wordt door de tuinexperts van het TuinSMS-team een snoeiplanning gemaakt. In de juiste periode wordt een sms of e-mail verstuurd met informatie over welke plant in die week gesnoeid moet worden. Te vroeg of te laat snoeien is dus niet meer mogelijk waardoor een maximale bloemenpracht in de tuin is gegarandeerd.

TuinSMS.nl is een gratis servicedienst. De sms’jes kosten de ontvanger dus geen geld. TuinSMS richt zich nu op het snoeien van tuinplanten. In de toekomst kan de bezoeker ook voor al het tuinonderhoud bij terecht.

Het team van tuinsms.nl
www.tuinsms.nl/

Gelieve Inloggen om deel te nemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.174 seconden