FANtv-nl-logo-mobile

vermoeiend

 • drumke
 • Onderwerp Auteur
 • Offline
 • Junior Lid
 • Junior Lid
Lees meer
10 nov 2008 06:54 #1 door drumke
vermoeiend werd gestart door drumke
Halo.

Ik ben nog niet zo lang hier lid en actief binnen dit forum maar een aantal dingen vallen me op. Eerst wat ik goed vind is dat ik een prive berichtje kreeg toen er wat was met een foto ergens in een topic. Handig om prive berichtjes te sturen als mod, want dan zie ik het tenminste als er wat aan de hand is.

Maar, blijkbaar hangt hier in de lucht een ziekelijke vorm van controle, om het forum maar binnen bepaalde lijnen te krijgen. Ziekelijk, dat is het woord wat ik er nou voor vind. Das mijn persoonlijke ervaring, impressie van dit hier.

Na die foto, situatie, waarvan ik al zelf het probleem ondervonden had (doorlink probleem) en wat ik zelf al opgelost had. Zag ik dat er niet alleen een prive bericht over kreeg maar naderhand bleek ook een topic word geopend daarover, in dit deel van het forum.
Vervolgens krijg ik opmerkingen over de lange tijd geleden dat iemand een topic opende, en dat ik daar dan op reageer. Só what, denk ik dan.. iemand reageerd tenminste, mischien hebben anderen er wat aan.

Vervolgens, word ik in een ander topic aangesproken over datum van inloggen van de topic starter,. Wederom denk ik, so what.. Als iemand nou die link aanklikt, hou me op de hoogte blabla.. dan krijgt iemand vanzelf bericht. En soms hebben mensen het simpelweg druk en komen vanzelf wel weer als ze weer vacantie hebben en dus klus tijd.

Nu weer, merk ik dat een link die ik had geplaatst, veranderd is. Ik zet een link neer, zoals ik die neerzet om een bepaalde reden. En mijn reacties, ook en eventuele fotos ook natuurlijk. Maar ik kan een link kort maken, wat is soms doe, en soms laat ik hem lang. Dan roept zo een controle-actie van een moderator en aanpassing wrevelige gevoellens op.

Na al die aanpassing, en controle en aanspreken, denk ik dan.. sjit zeg, zit ik hier op de kleuterschool...? Niemand hoeft mijn handje vast te houden, en als anderen het zo veel beter weten, dan reageer zelf lekker.. waarom moet zo nodig iemand mij gaan aanpassen tot in de puntjes?

Nou snap ik waarom het zo rete rustig is op dit forum...

Ik ben er ook weg van, ik heb geen zin in een oppasser.. laat staan een hele kudde opassers, die zich moderators noemt.

Houdoe..
succes met de klussen!

Ruben


ps: wat een bevrijding, ik kan simpelweg de link hierheen verwijderen...

Gelieve Inloggen om deel te nemen aan het gesprek.

 • JoWilly
 • Bezoeker
 • Bezoeker
10 nov 2008 09:35 #2 door JoWilly
Beantwoord door JoWilly in topic vermoeiend
Eendagsvlieg? [img]smileys/smiley29.gif[/img]

ps: wat een bevrijding, ik kan simpelweg de link hierheen verwijderen...

Inderdaad, het is net een televisie, je kan 'm dus ook uitzetten. [img]smileys/smiley36.gif[/img]

Gelieve Inloggen om deel te nemen aan het gesprek.

Lees meer
10 nov 2008 12:40 #3 door Anne-Marie
Beantwoord door Anne-Marie in topic vermoeiend
Bij mijn weten modereren we hier over het algemeen vrij losjes en laten vrij veel toe. Je mag ook naar de andere forums gaan. Uit eigen ervaring weet ik dat ze daar al berichten verwijderen omdat je een merknaam noemt en dit reclame zou zijn.

Als een link niet werkt is de kans groot dat we hem werkend maken of je inderdaad een Pm sturen, omdat dit de leesbaarheid van het forum ten goede komt. Een link waarbij de gebruiker moet gaan scrollen in het bericht terwijl er verder ook niets in staat is niet bijster vriendelijk in het gebruik voor je mede forum gebruikers. Deze is inderdaad door mij aangepast, als je daar moeite mee hebt: Jammer dan.

Ik heb er geen moeite mee als er op een oud bericht gereageerd wordt, maar als je er tegelijk op een tiental gaat reageren wordt het wel irritant voor de medegebruikers. Niet iedereen zit hier op te wachten en dat wekt ook wrevel bij medegebruikers.

Gelieve Inloggen om deel te nemen aan het gesprek.

 • Toon
 • Bezoeker
 • Bezoeker
10 nov 2008 14:16 #4 door Toon
Beantwoord door Toon in topic vermoeiend
En op het "andere" forum loopt hij ook al gelijk te zeuren. Sommige personen zijn nooit tevreden, moeten alles precies hebben zoals het hun voor ogen staat. Begin dan lekker zelf een forum. Succes met je rug.
Inderdaad vermoeiend, dat soort personen.Toon2008-11-10 17:18:06

Gelieve Inloggen om deel te nemen aan het gesprek.

Lees meer
10 nov 2008 14:30 #5 door Jungle
Beantwoord door Jungle in topic vermoeiend
Goh, in 8 dagen tijd alweer vertrekken, das denk ik een record.

Ook ik ben gecorrigeerd in mijn berichten, so what. Het leest een stuk vriendelijker als er gewoon een klikbaar woord staat.

En reageren op oude topics is niet echt zinvol, aangezien de meeste "leden" een bericht plaatsen, en vergeten om de email functie in te schakelen, en dus weinig of nooit meer terug komen.

Succes op de andere forums.

I'm trying to find myself.
If I should get back, before I return, please ask me to wait.

Gelieve Inloggen om deel te nemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.378 seconden