FANtv-nl-logo-mobile

Aviodrome-Oldtimer Fly- Drive-in

  • Peter037
  • Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
Meer
05 juli 2007 14:23 #1 door Peter037
Aviodrome-Oldtimer Fly- Drive-in was gemaakt door Peter037
Aviodrome-Oldtimer Fly- & Drive-in met historische auto’s en vliegtuigen

Lelystad, 29 juni - Het Nationaal Luchtvaart-Themapark Aviodrome organiseert in het weekend van 14 en 15 juli een bijzonder publieksevenement; de Oldtimer Fly- & Drive-in. In dit weekend komen meer dan honderd historische vliegtuigen en klassieke auto’s uit binnen- en buitenland op de Luchthaven Lelystad bijeen om aan het publiek te worden gepresenteerd.


Spectaculaire oldtimers en vliegtuigen

Automobielen uit de dertiger jaren, maar ook veel jongere auto’s zoals een Mercedes 220S, een BMW 635, een Volkswagen Kever en een oude Lelijke Eend, behoren tot de vele klassieke auto’s en motoren die bezichtigd kunnen worden bij de Oldtimer Fly- & Drive-in. Ook bijzondere historische vliegtuigen zullen de bezoekers verrassen. Van de Stichting Vroege Vogels zullen bijvoorbeeld replica’s van een Fokker D.7-jachtvliegtuig en van de legendarische Fokker Driedekker, beiden uit de Eerste Wereldoorlog, naar de Oldtimer Fly- & Drive-in bij de Aviodrome komen.


Rondvluchten

Er zullen niet alleen auto’s en vliegtuigen te bezichtigen zijn, maar ook wordt er een luchtvaartbeurs georganiseerd. Tientallen kraampjes rond het museum en in het park bieden allemaal dingen aan die betrekking hebben tot de luchtvaart, zoals boeken, foto’s, computer-vliegspellen, cockpitinstrumenten, posters enz. Dit natuurlijk allemaal tegen kleine prijzen!

In dit weekend kunnen er door bezoekers ook rondvluchten worden gemaakt in één van de historische vliegtuigen, natuurlijk voor een speciale prijs. Verder worden er rondleidingen door het luchtvaartmuseum gegeven en kunnen bezoekers een vlucht beleven in de Flight Simulator. Voor de kinderen zijn er, het gehele weekend door, verschillende leuke activiteiten.


VIP-dorp

Op 14 juli wordt er een speciaal dorp ingericht bij de Aviodrome; het VIP-dorp. Tijdens de Oldtimer Fly- & Drive-in krijgen bedrijven en hun zakenrelaties de mogelijkheid om bestaande contacten te onderhouden en nieuwe contacten te leggen. Het belooft een ontspannen sfeer te worden waarin voor ieder wat wils te vinden is.


Deelnemen?

Er is nog ruimte voor nieuwe deelnemers aan het VIP-dorp, en voor eigenaren van klassieke auto’s, motoren en vliegtuigen die aan dit evenement willen deelnemen. Zij kunnen zich nog aanmelden via .

Meer informatie over de Oldtimer Fly- & Drive-in op 14 en 15 juli bij het Nationaal Luchtvaart-Themapark Aviodrome is te vinden op www.aviodrome.nl of is te verkrijgen via telefoonnummer 0900-AVIODROME / 0900 - 284 63 76, (25 ct. p. min.) of per email via . Het Nationaal Luchtvaart-Themapark Aviodrome aan de Pelikaanweg 50 op de Luchthaven Lelystad is iedere dag geopend van 10:00-17:00 uur, met uitzondering van de maandagen buiten de schoolvakanties.

Voor meer informatie:

Persfoto's: http://www.aviodrome.nl/persfoto
Overige persberichten: http://www.aviodrome.nl/nieuws/persberichten
Website: [url="http://www.aviodrome.nl%20"]http://www.aviodrome.nl [/url]

B.X. Groenewegen
Afdeling PR en voorlichting
Nationaal Luchtvaart-Themapark Aviodrome

Adres: Pelikaanweg 50
8218 PG Luchthaven Lelystad
Telefoon: 0320 - 289 858
Fax: 0320 - 289 841
E-mail: Ron3212007-07-05 19:46:26

Gelieve Inloggen om te deelnemen aan het gesprek.

 

 

Tijd voor maken pagina: 0.247 seconden