FANtv-nl-logo-mobile

VAN VFR NAAR 1400 GTR!

  • Stargazer
  • Stargazer's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Nieuw lid
  • Nieuw lid
Lees meer
17 okt 2007 12:20 #1 door Stargazer
VAN VFR NAAR 1400 GTR! werd gestart door Stargazer
Een tijd terug heb ik een stuk geschreven over mijn eerste motor, de Honda VFR 800 FI. Hier heb ik werkelijk heel veel plezier aan beleefd, maar ben uiteindelijk overgestapt op een andere motor (4 motoren om precies te zijn :)).

Na mijn Honda VFR, heb ik even plezier gehad van een Kawasaki ZX12R. Fantastische maar zeer snelle motor. Uiteindelijk ben ik er achter gekomen dat dit niet mijn type motor is, en ben vervolgens over gestapt naar een Yamah FJR 1300.

Nu rij ik een tijdje op deze Yamaha en moet zeggen dat dit mijn type motor is en ben er dan ook zeer tevreden mee. Maar nu er toch een redelijk aantal Kilometers op staan, heb ik besloten om over te stappen op een hagel nieuwe motor. Een nieuwe FJR! Totdat....

Ik de toonzaal van motoport Leek binnen liep en de nieuwe Kawasaki 1400 GTR zag staan. In een klap smoor verliefd! Met het budget wat ik heb, had ik nu opeens keuze uit twee motoren. Een nieuwe Yamaha FJR, of... de nieuwe Kawasaki 1400 GTR!

Na een proefrit op de GTR, was het over duidelijk! Geen twijfels, niet lopen stinnen en nadenken... Ik ben helemaal over gehaald en de GTR gaat het worden!

Toch wel grappig. Toen wist ik al dat het uiteindelijk een Kawa zou worden (ZZR1400). Na binnen korte tijd menige motoren te hebben gewisseld, blijkt toch dat een tourmotor meer voor mij is weggelegd. En uiteindelijk dus toch de Kawa, en blijf ook nog eens een beetje binnen de familie van de ZZR1400 met de 1400GTR :).

Dus redaktie van motorXperience... het is uiteindelijk niet de ZZR1400 geworden, maar de 1400GTR. Wat een droom machine!

Zou wel erg leuk zijn om deze machine eens in jullie programma mee te nemen in een uitzending. Laat Theo en Bart daar maar eens op rondscheuren. Ik denk een dikke smile van oor tot oor!

Kawasaki heeft hiermee een geweldige machine op de markt gebracht naar mijn mening, en kan de concurentie met de overige merken in dit segment zeker aan gaan!

Voor wat mij betreft; De nieuwe GTR hou ik de komende jaren mooi aan en hoop er veel plezier van te hebben. Aan mij zal het niet liggen :)


Vriendelijke groet,
Ruthger Bakker

Gelieve Inloggen om deel te nemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.167 seconden