FANtv-nl-logo-mobile

egypte

  • disboliet
  • disboliet's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Nieuw lid
  • Nieuw lid
Lees meer
29 mrt 2007 01:47 #1 door disboliet
egypte werd gestart door disboliet
hallo,was eens aan het kijken over wat hier allemaal gepraat werd!en het zijn echt wel veel onderwerpen,amaai!maar bij het forum over reizen was ik een beetje teleurgesteld dat er mij nog niemand is voorgeweest die iets kwijt wou over egypte!bij 1 persoon was het noorden van afrika zelfs volledig uitgesloten.ook omdat ze liever niet naar een franstalig land ging!

WEL,dan kan ik je geruststellen!in egypte is de 2de taal Engels!ik wist het ook niet tot ik er in januari ben geweest!we zaten aan de rode zee in een nieuw aangelegd dorpje,El Gouna,op 25 km van Hurgada.
het is mijn beste vakantie tot nu toe geweest,zelfs al was ik ziek.het hotel(eigenlijk resort) heette the three corners-Rihana resort!!!het zijn belgische uitbaters,evenals een belgische chef-kok en in de beauty farm was mevrouw ook van Belgie!hebben eens een belgische avond meegemaakt met een belgische pianist/zanger/entertainer met bezoek van miss belgie!ambiance dat er was!er waren dan ook 3 zwembaden en een lagune!en een hele eind met winkeltjes waar ze zo vriendelijk waren dat we elke dag ergens thee moesten komen drinken!hadden tijd tekort!ik ga zeker nog terug .want duur is de reis niet!en die jonge arabierkes mogen er wezen!heb zelfs nog contact met iemand.HOERA VOOR EGYPTE!!

groetjes,isatjexxx

Gelieve Inloggen om deel te nemen aan het gesprek.

Lees meer
18 jan 2008 18:15 #2 door ajberg
Beantwoord door ajberg in topic egypte
Ik was ook al in Egypte:
De Three Corners heb je ook in Hurgada, ben daar een paar keer op bezoek geweest. Veel Belgen, ze gaven daar ook initiatie duiken in het zwembad en daarna in de zee (Padi, dacht ik).
Spijtig alleen dat als e naar Egypte gaat je (bijna) niets van de cultuur en oudheid opsnuift, want daarvoor moet je naast de Nijl zijn.
We heben 3 weken naast de Nijl ontdekt wat de belangrijkste plaatsen waren vanaf 5000 jaar geleden.
Van Aboe-Simbel tot Kaïro, ongelooflijk, en dan nog een weekje Hurgada.

Gelieve Inloggen om deel te nemen aan het gesprek.

Lees meer
28 jan 2008 18:54 #3 door annie1949
Beantwoord door annie1949 in topic egypte

isa33 schreef : en die jonge arabierkes mogen er wezen!heb zelfs nog contact met iemand.

de jonge arabierkes mogen er wezen?jazeker om aan uw geld te zitten,want wees gerust het is maar uw geld die van belang is hoor. Ron3212008-01-29 06:37:07

Gelieve Inloggen om deel te nemen aan het gesprek.

Lees meer
25 mei 2009 12:22 #4 door Gooner_101
Beantwoord door Gooner_101 in topic egypte
overbodige quote verwijderd

Ik denk dat het geheel afhankelijk is van individuele ervaringen. Wij hebben ook nog een tijd contact gehad met een jongen die in het hotel werkte, waar wij verbleven. Hij heeft de hele vakantie zijn uiterste best gedaan en we zijn zelfs nog een avond met hem op pad geweest. Toen we hem een dikke fooi wilden geven voordat we naar huis vertrokken, nam hij het niet eens aan

Je zal er mensen hebben die het om je geld te doen is.. en in ons geval heb je ook oprechte mensen. Wij zaten trouwens in Hurghada (ik dacht in het Empire Beach Hotel).
Ron3212009-05-25 15:19:31

No worries!

Gelieve Inloggen om deel te nemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.160 seconden