FANtv-nl-logo-mobile

Fotowedstrijd Mooiste vakantiefoto

 • Stephan
 • Onderwerp Auteur
 • Bezoeker
 • Bezoeker
05 juli 2006 12:26 #1 door Stephan
Fotowedstrijd Mooiste vakantiefoto werd gestart door Stephan
Deze wedstrijd is inmiddels afgelopen.


Deze zomer kun je met je vakantiefoto's leuke prijzen winnen. We geven in de maanden juli en augustus iedere maand twee HenzoYourPhotos fotoalbums weg.


Het enige wat je hoeft te doen, is jouw mooiste vakantiefoto's in het ReisFAN-forum te plaatsen. Ga naar het juiste werelddeel op het forum en plaats je mooiste foto's. Vertel er ook bij waar de foto's genomen zijn en wat je reiservaringen in dat vakantieland zijn. Aan het eind van iedere maand kiezen wij twee inzendingen met de mooiste foto's en die winnen een digitaal foto-album ter waarde van 50 euro!


Spelregels:
 • Plaats de foto's in het juiste forum (juiste werelddeel)
  Plaats maximaal 5 foto's in het bericht (foto's mogen maximaal 100Kb per stuk zijn en maximaal 600 pixels breed en hoog)
  Foto te groot? Kijk op www.foto-service.nl/resize/start.asp
  Geef duidelijk aan:
   op welke vakantiebestemming de foto's genomen zijn
   wat er op de foto's te zien is
   wat deze bestemming zo speciaal maakt
 • Noem je bericht "Foto's" + de bestemming. Dus, heb je mooie foto's van Frankrijk, noem dan je bericht "Foto's Frankrijk".
  Door plaatsing geef je FAN media het recht de foto's te gebruiken op haar websites (bijvoorbeeld in een foto-album over deze bestemming)

Foto's plaatsen in een bericht kan via het knopje

HenzoYourPhotos
Digitale foto's van een feest, een vakantie of een andere gebeurtenis kun je iemand mailen, je kunt ze uitprinten, maar echt waardevolle foto's wil je natuurlijk in een fotoalbum hebben. In het Henzo fotoalbum worden je mooiste digitale foto's direct op de bladen van een album gedrukt. Dus geen plakwerk! En de fotoalbums zijn helemaal zelf in te delen.


Om de albums samen te stellen download je de GRATIS Henzo imager software. Hiermee kun je op je eigen pc aan de slag gaan. Je kiest de foto's die je in het album wilt opnemen, en deelt de bladzijden in. Je kiest de groottes, de plaats op het blad en de exacte positie van de foto. Hiervoor kun je gebruik maken van standaard sjablonen, maar je kunt de indeling ook helemaal zelf bepalen.


Als je het hele album naar wens hebt samengesteld kun je deze via het programma naar HenzoYourPhotos sturen. Deze drukken het album af en binden deze in. Binnen twee weken ontvang je je album thuis.


Meer informatie is te vinden op de website van HenzoYourPhotos .

Gelieve Inloggen om deel te nemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.142 seconden

© FANtv.nl