- Berichten: 3553
- Ontvangen bedankjes 4
(verjaardags)hapjes
- Anne-Marie
- Offline
- Platinum-lid
-
Minder
Lees meer
21 nov 2006 21:02 #11
door Anne-Marie
Beantwoord door Anne-Marie in topic (verjaardags)hapjes
In plaats van zalm kan je ook een plakje ham pakken en daar boursin of andere kruidenboter in doen.
Gelieve Inloggen om deel te nemen aan het gesprek.
- playa
-
- Offline
- Platinum-lid
-
Minder
Lees meer
- Berichten: 425
- Ontvangen bedankjes 0
21 nov 2006 23:34 #12
door playa
Niemand is onbekwamer,
dan een timmerman zonder hamer.
Beantwoord door playa in topic (verjaardags)hapjes
Gevulde eieren is bij mij toch al niet zo standaard
maar wat ik zelf wel lekker vind, zijn dadels met van die kaas er in. Of stukjes haring hmmm

Niemand is onbekwamer,
dan een timmerman zonder hamer.
Gelieve Inloggen om deel te nemen aan het gesprek.
- Bob-the-builder
- Bezoeker
-
22 nov 2006 05:51 #13
door Bob-the-builder
Beantwoord door Bob-the-builder in topic (verjaardags)hapjes
Wat ook wel gemakkelijk om te maken is:
Knakworstjes in bladerdeeg
Snijd de knakworstjes in twee of drie stukken en rol ze in net iets grotere stukjes bladerdeeg.
Eventueel een paar druppeltjes tobasco aan de binnenkant om het wat pittiger te maken.
Daarna in de oven zetten volgens de gebruiksaanwijzing op het pakje bladerdeeg.
Doet het meestal wel goed als hapje.......
Knakworstjes in bladerdeeg
Snijd de knakworstjes in twee of drie stukken en rol ze in net iets grotere stukjes bladerdeeg.
Eventueel een paar druppeltjes tobasco aan de binnenkant om het wat pittiger te maken.
Daarna in de oven zetten volgens de gebruiksaanwijzing op het pakje bladerdeeg.
Doet het meestal wel goed als hapje.......
Gelieve Inloggen om deel te nemen aan het gesprek.
- impulsje
- Onderwerp Auteur
- Bezoeker
-
22 nov 2006 06:26 #14
door impulsje
Beantwoord door impulsje in topic (verjaardags)hapjes
Denk dat ik maar i de ham met boursn ga maken, ben zelf nl niet zo weg van zalm.
en die knakworstjes, kan je daar ook die kleine cocktail worstjes voor nemen? En moet je dat dan warm of koud eten?
en die knakworstjes, kan je daar ook die kleine cocktail worstjes voor nemen? En moet je dat dan warm of koud eten?
Gelieve Inloggen om deel te nemen aan het gesprek.
- Bob-the-builder
- Bezoeker
-
22 nov 2006 07:27 #15
door Bob-the-builder
Beantwoord door Bob-the-builder in topic (verjaardags)hapjes
Die kleine worstjes kan ook.
Warm vind ik zelf het lekkerst, maar koud kan ook.
Je kan het voorbereiden en eventjes in de oven zetten op het moment dat je bezoek binnen is.
Wat ook wel lekker is in de categorie gemakkelijk: een stukje monchou in een plakje rookvlees wikkelen, of een blokje Kernhemmer (of andere kaas met smaak) met een (pitloos) druifje aan een prikkertje.
Wat Kees hierboven ook al zei: dadels kun je ook vullen met roomkaas, of met een cashewnoot.
Warm vind ik zelf het lekkerst, maar koud kan ook.
Je kan het voorbereiden en eventjes in de oven zetten op het moment dat je bezoek binnen is.
Wat ook wel lekker is in de categorie gemakkelijk: een stukje monchou in een plakje rookvlees wikkelen, of een blokje Kernhemmer (of andere kaas met smaak) met een (pitloos) druifje aan een prikkertje.
Wat Kees hierboven ook al zei: dadels kun je ook vullen met roomkaas, of met een cashewnoot.
Gelieve Inloggen om deel te nemen aan het gesprek.
- impulsje
- Onderwerp Auteur
- Bezoeker
-
22 nov 2006 08:46 #16
door impulsje
Beantwoord door impulsje in topic (verjaardags)hapjes
Allemal bedankt, heb genoeg ideeen om is een keer wat anders dan anders te doen.
Gelieve Inloggen om deel te nemen aan het gesprek.
- sam_joe
- Offline
- Senior lid
-
Minder
Lees meer
- Berichten: 42
- Ontvangen bedankjes 0
22 nov 2006 11:41 #17
door sam_joe
Beantwoord door sam_joe in topic (verjaardags)hapjes
Gelieve Inloggen om deel te nemen aan het gesprek.
- Bob-the-builder
- Bezoeker
-
22 nov 2006 12:37 #18
door Bob-the-builder
Beantwoord door Bob-the-builder in topic (verjaardags)hapjes
Tot nu toe zijn alle (goedgekeurde) topics blijven staan.
Dat heeft inmiddels een aardige database opgeleverd.Bob the builder2006-11-22 15:38:11
Dat heeft inmiddels een aardige database opgeleverd.Bob the builder2006-11-22 15:38:11
Gelieve Inloggen om deel te nemen aan het gesprek.
- Anne-Marie
- Offline
- Platinum-lid
-
Minder
Lees meer
- Berichten: 3553
- Ontvangen bedankjes 4
22 nov 2006 18:17 #19
door Anne-Marie
het is wel zo handig de ham dan in kleinere reepjes te snijden (eventueel na het vullen) anders krijg je van die grote rolletjes.
Beantwoord door Anne-Marie in topic (verjaardags)hapjes
impulsje schreef : Denk dat ik maar i de ham met boursn ga maken, ben zelf nl niet zo weg van zalm.
het is wel zo handig de ham dan in kleinere reepjes te snijden (eventueel na het vullen) anders krijg je van die grote rolletjes.
Gelieve Inloggen om deel te nemen aan het gesprek.
- mikekooring
-
- Offline
- Nieuw lid
-
Minder
Lees meer
- Berichten: 3
- Ontvangen bedankjes 0
04 jan 2010 19:08 #20
door mikekooring
Watkookjij! Het is tijd voor iets anders dan toasjes met pate
Beantwoord door mikekooring in topic (verjaardags)hapjes
Wat dachten jullie van lollies van pate met rode port gelei! Uniek en super lekker!
Makkelijk te maken door paté bolletjes in de diepvries te doen en door de nog vloeibare gelei heen te halen.
Makkelijk te maken door paté bolletjes in de diepvries te doen en door de nog vloeibare gelei heen te halen.
Watkookjij! Het is tijd voor iets anders dan toasjes met pate
Gelieve Inloggen om deel te nemen aan het gesprek.
Tijd voor maken pagina: 0.177 seconden