FANtv-nl-logo-mobile

(verjaardags)hapjes

Meer
21 nov 2006 21:02 #11 door Anne-Marie
Beantwoord door Anne-Marie in topic (verjaardags)hapjes
In plaats van zalm kan je ook een plakje ham pakken en daar boursin of andere kruidenboter in doen.

Gelieve Inloggen om te deelnemen aan het gesprek.

Meer
21 nov 2006 23:34 #12 door playa
Beantwoord door playa in topic (verjaardags)hapjes
Gevulde eieren is bij mij toch al niet zo standaard :-) maar wat ik zelf wel lekker vind, zijn dadels met van die kaas er in. Of stukjes haring hmmm

Niemand is onbekwamer,
dan een timmerman zonder hamer.

Gelieve Inloggen om te deelnemen aan het gesprek.

  • Bob-the-builder
  • Bezoeker
  • Bezoeker
22 nov 2006 05:51 #13 door Bob-the-builder
Beantwoord door Bob-the-builder in topic (verjaardags)hapjes
Wat ook wel gemakkelijk om te maken is:

Knakworstjes in bladerdeeg
Snijd de knakworstjes in twee of drie stukken en rol ze in net iets grotere stukjes bladerdeeg.
Eventueel een paar druppeltjes tobasco aan de binnenkant om het wat pittiger te maken.
Daarna in de oven zetten volgens de gebruiksaanwijzing op het pakje bladerdeeg.
Doet het meestal wel goed als hapje.......

Gelieve Inloggen om te deelnemen aan het gesprek.

  • impulsje
  • Onderwerp Auteur
  • Bezoeker
  • Bezoeker
22 nov 2006 06:26 #14 door impulsje
Beantwoord door impulsje in topic (verjaardags)hapjes
Denk dat ik maar i de ham met boursn ga maken, ben zelf nl niet zo weg van zalm.

en die knakworstjes, kan je daar ook die kleine cocktail worstjes voor nemen? En moet je dat dan warm of koud eten?

Gelieve Inloggen om te deelnemen aan het gesprek.

  • Bob-the-builder
  • Bezoeker
  • Bezoeker
22 nov 2006 07:27 #15 door Bob-the-builder
Beantwoord door Bob-the-builder in topic (verjaardags)hapjes
Die kleine worstjes kan ook.
Warm vind ik zelf het lekkerst, maar koud kan ook.
Je kan het voorbereiden en eventjes in de oven zetten op het moment dat je bezoek binnen is.

Wat ook wel lekker is in de categorie gemakkelijk: een stukje monchou in een plakje rookvlees wikkelen, of een blokje Kernhemmer (of andere kaas met smaak) met een (pitloos) druifje aan een prikkertje.
Wat Kees hierboven ook al zei: dadels kun je ook vullen met roomkaas, of met een cashewnoot.

Gelieve Inloggen om te deelnemen aan het gesprek.

  • impulsje
  • Onderwerp Auteur
  • Bezoeker
  • Bezoeker
22 nov 2006 08:46 #16 door impulsje
Beantwoord door impulsje in topic (verjaardags)hapjes
Allemal bedankt, heb genoeg ideeen om is een keer wat anders dan anders te doen.

Gelieve Inloggen om te deelnemen aan het gesprek.

Meer
22 nov 2006 11:41 #17 door sam_joe
Beantwoord door sam_joe in topic (verjaardags)hapjes
Ik ook... Een héle leuke vraag trouwens!


Hoelang blijven topics eigenlijk staan op het forum? Geen belangrijke vraag hoor. Maar ik vroeg me dat zo tijdens het lezen af.
sjaan klusvrouw2006-11-23 14:53:30

Gelieve Inloggen om te deelnemen aan het gesprek.

  • Bob-the-builder
  • Bezoeker
  • Bezoeker
22 nov 2006 12:37 #18 door Bob-the-builder
Beantwoord door Bob-the-builder in topic (verjaardags)hapjes
Tot nu toe zijn alle (goedgekeurde) topics blijven staan.
Dat heeft inmiddels een aardige database opgeleverd.Bob the builder2006-11-22 15:38:11

Gelieve Inloggen om te deelnemen aan het gesprek.

Meer
22 nov 2006 18:17 #19 door Anne-Marie
Beantwoord door Anne-Marie in topic (verjaardags)hapjes

impulsje schreef : Denk dat ik maar i de ham met boursn ga maken, ben zelf nl niet zo weg van zalm.


het is wel zo handig de ham dan in kleinere reepjes te snijden (eventueel na het vullen) anders krijg je van die grote rolletjes.

Gelieve Inloggen om te deelnemen aan het gesprek.

Meer
04 jan 2010 19:08 #20 door mikekooring
Beantwoord door mikekooring in topic (verjaardags)hapjes
Wat dachten jullie van lollies van pate met rode port gelei! Uniek en super lekker!



Makkelijk te maken door paté bolletjes in de diepvries te doen en door de nog vloeibare gelei heen te halen.

Watkookjij! Het is tijd voor iets anders dan toasjes met pate

Gelieve Inloggen om te deelnemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.359 seconden