FANtv-nl-logo-mobile

Frituurpan

  • white-scorpion
  • Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
Meer
13 sept 2006 15:37 #1 door white-scorpion
Frituurpan was gemaakt door white-scorpion
Zorg altijd voor 'vers/schoon'frituurvet! Is je temperatuur niet te hoog, of te laag? Is je thermostaat wel in orde??


Verder kies ik meestal voor arachideolie, deze is bestand tegen hoge temperaturen(180 Celsius), en heeft een hele fijne eigen smaak. Is ook geschikt voor vlees, vis, gevogelte en diverse soorten noten. Verschoon je vet/olie regelmatig, of zeef het zo nu en dan, zodat die kleine verbrande deeltjes eruit gaan. Marcel

Gelieve Inloggen om te deelnemen aan het gesprek.

 

 

Meer
20 sept 2006 12:08 #2 door laura19
Beantwoord door laura19 in topic Frituurpan
Vet dat eigenlijk net niet goed genoeg meer is voor frietjes, is vaak nog wel goed te gebruiken voor bvb kroketjes

Aut viam inveniam aut faciam

Gelieve Inloggen om te deelnemen aan het gesprek.

  • GJC
  • Bezoeker
  • Bezoeker
20 sept 2006 12:13 #3 door GJC
Beantwoord door GJC in topic Frituurpan
En daarna kan het weg............ Zo werkt het bij ons tenminste.

Gelieve Inloggen om te deelnemen aan het gesprek.

Meer
20 sept 2006 12:49 #4 door laura19
Beantwoord door laura19 in topic Frituurpan
En bij ons dus ook ... [img]smileys/smiley2.gif

Aut viam inveniam aut faciam

Gelieve Inloggen om te deelnemen aan het gesprek.

 

 

Meer
06 okt 2009 18:53 #5 door de-Wijsma's
Beantwoord door de-Wijsma's in topic Frituurpan
arachideolie gebruiken is een erg goed idee. Maar Is dit wel lekker voor patat?

Het is wel een stuk duurder lijkt mij? wat betaal je voor 4 liter?

Bedankt!

Gelieve Inloggen om te deelnemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.346 seconden