FANtv-nl-logo-mobile

Inductie of Keramisch?

Lees meer
24 okt 2008 06:24 #11 door Denise
Beantwoord door Denise in topic Inductie of Keramisch?
JL, wat mij betreft is er totaal geen aparte instructie of een apart kookboek nodig om op inductie te koken.
Want vooral in vergelijking met gas is het gewoon hetzelfde: aan is aan, uit is uit.
Dat dingen sneller gaan (als geheel, aardappelen koken bijvoorbeeld), dat merk je vanzelf en komt vooral omdat de 'aankooktijd' korter is (daarmee bedoel ik de tijd dat het water van koud naar kooktemp gaat).

Het gevoel voor hoe hoog je inductieplaat moet staan voor braden, sudderen etc, dat ontdek je echt heel snel. En dat zou je toch ook met een nieuw gasstel hebben, waarvam je niet weet hoe de knoppen reageren.

Dus maak je over die bediening maar niet druk. Wat voor info zou je nog meer willen?

Gelieve Inloggen om deel te nemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.151 seconden