FANtv-nl-logo-mobile

  • FANtv

Android wekkerradio's van iHome

Gadgetfabrikant iHome komt met een serie leuke dockingstations voor Android apparaten. Het betreft twee wekkerradio's en een speaker-dock. Natuurlijk kunnen de beide wekkerradio's ook als speaker dienst doen, terwijl de speaker via een app op de Android-telefoon of gadget ook als wekkerradio werkt.

Heel fraai is de langwerpige iHome iC16. Hoewel deze gadget als dock verkocht wordt kun je je telefoon er niet in plaatsen. Deze sluit je aan via een usb-kabel. Je kunt de iC16 daardoor ook als portable speaker gebruiken voor andere apparatuur met een usb-aansluiting zoals laptops, mediaspelers en niet-Android telefoons, maar je kunt dan niet de Android-app gebruiken die er voor zorgt dat je gewekt kunt worden met de muziek die op de Android-telefoon of Android-tablet staat. 

ihome-android-dock

De iHome iC16 kun je makkelijk op reis meenemen want deze wekkerradio werkt op vier AA-batterijen.

Wil je de telefoon op het dock zelf kunnen plaatsen, dan kun je kiezen voor de iHome iC50. Deze wekkerradio is ook voorzien van de Android-app om gewekt te worden met je favoriete muziek. Bovendien beschikt de iC50 over een duidelijke klok en over een eigen radio. Zo kun je ook naar muziek luisteren als er geen Android-telefoon op is aangesloten.

 

ihome-android-gadgets

 

De iHome iC3 tenslotte is een dock waarmee je je smartphone of tablet kunt opladen en die je als speaker kunt gebruiken. De iC3 beschikt niet over een zelfstandige wekkerradio maar in combinatie met een Android-apparaat kun je wel de iHome Sleep-app gebruiken die van de telefoon of tablet een wekkerradio maakt.

We verwachten deze drie Android-gadgets binnenkort in de winkels.

Vergelijkbare artikelen