FANtv-nl-logo-mobile

Eenvoudig spullen opslaan

Wie kent het niet, je hebt voor een bepaalde periode wat extra ruimte nodig om spullen op te slaan, maar waar vind je nu zo snel een opslagruimte?'Goederenhotel' naar Amerikaans model
Tegenwoordig heb je daar de self-storage voor. Een self-storage center is een vakkundig beheerd 'goederenhotel' waar je spullen net zo veilig en vertrouwd kunt opbergen als thuis. Het grote voordeel is dat je zelf mag bepalen hoeveel ruimte je nodig hebt en voor hoe lang.
Flexibel en veilig
Self-storage-centers liggen op goed bereikbare plaatsen, in of nabij een woongebied. Je kunt het gebouw herkennen aan de vuurtoren aan de buitenzijde van het pand. Een typisch Shurgard Self-storage center is een gebouw van 4.000m² - 6.000m² verhuurbare oppervlakte, verdeeld in opslagunits variërend van 1m² tot 50m². Het concept is zeer flexibel. De units kunnen gehuurd worden voor een minimumperiode van één week. Zodra de situatie daarom vraagt, kan de klant verhuizen naar een grotere of kleinere unit al naar gelang zijn opslagbehoefte. Er zijn ook verwarmde en geventileerde opslagruimtes ter beschikking. Om te vermijden dat je meer ruimte huurt dan nodig is, geven medewerkers je desgevraagd graag deskundig advies.


Rond de 'vuurtorens' is alles toegespitst op een maximale veiligheid. Alleen geregistreerde klanten hebben er toegang, met een persoonlijke digitale code. In een contract is er bepaald welke gevaarlijke en wettelijk niet-toegestane goederen en voorwerpen je er niet mag opslaan. Het terrein, de deuren van de gebouwen en de toegang tot de opslagruimtes worden permanent bewaakt door camera's. Je hebt zeven dagen per week en indien gewenst 24 uur per dag toegang tot je gehuurde ruimte; het personeel bezit daarvan geen sleutel.


'Our place, your space'
Je kunt om allerlei uiteenlopende redenen gebruik van de diensten van Shurgard: bouw- of verbouwingswerkzaamheden, ontruiming van de kelder of de zolder, een erfenis, een langere afwezigheid of een wereldreis bijvoorbeeld.


En je kunt er de meest uiteenlopende soorten artikelen opbergen: van meubelen tot oldtimers en van ski-uitrustingen tot carnavalsoutfits.