FANtv-nl-logo-mobile

Opleveringskeuring appartement van de toekomst

Het appartement van de toekomst dat het klusteam samen met aannemer Total Concept Builders heeft verbouwd, is gekeurd door de Vereniging Eigen Huis.
Dat nieuwbouwhuizen bijna nooit vlekkeloos worden opgeleverd, blijkt wel uit het feit dat bouwkundigen van Vereniging Eigen Huis bij oplevering gemiddeld 21 gebreken constateren. Schakel daarom altijd een onafhankelijke bouwkundige in voor een opleveringskeuring om er zeker van te zijn dat je geen gebreken over het hoofd ziet. Want tijdens de oplevering van een nieuwbouwhuis moeten alle tekortkomingen worden genoteerd, zodat de aannemer alsnog de gebreken kan oplossen.Hoeveel gebreken heeft de bouwkundige ontdekt in het appartement van de toekomst? Wekenlang heeft het klusteam samen met aannemer Total Concept Builders van dit oude appartement van maar 50m2 een modern optrekje gemaakt dat aan alle facetten van het huis van de toekomst voldoet.


De onafhankelijke bouwkundige heeft maar vijf gebreken geconstateerd in deze totale renovatie, terwijl het landelijke gemiddelde 21 is. Dus het team van Total Concept Builders en de klussers hebben je een resultaat laten zien waar je trots op kunt zijn.