FANtv-nl-logo-mobile

Voor iedere klus de juiste bus

Stel, je wilt een weekendje shoppen met een vriendin of honderd doosjes Beaujolais bij dat wijnboertje dat je op vakantie hebt ontdekt. Wat het ook is, Hertz heeft er de bestelwagen voor.Hertz heeft toppers in alle soorten en maten. Van drie tot achttien kuub. En je huurt ze al vanaf € 32,- voor een halve en vanaf € 42,- voor een hele dag. Hertz is 's werelds grootste autoverhuurmaatschappij met meer dan 7.600 corporate vestigingen in meer dan 150 landen. Met veertig vestigingen is Hertz ook in Nederland sterk vertegenwoordigd.Extra opties
Je kunt er terecht voor vlekkeloze autoverhuur, maar ook extra opties zoals kinderzitjes, sneeuwuitrusting, mobiele navigatiesystemen en diensten zoals diverse verzekeringen en de mogelijkheid om een tank brandstof vooraf aan te schaffen.


Innovaties
Hertz was in 1996 de eerste autoverhuurder waar je online kon reserveren en werkt momenteel samen met een aantal van 's werelds grootste technologiepartners om nog meer innovaties op het gebied van online reserveren mogelijk te maken.