FANtv-nl-logo-mobile

Geniet langer van je bankstel

Als je een bankstel koopt, wil je zo lang mogelijk van de meubelstukken kunnen genieten. Met een unieke onderhoudsservice heb je vijf jaar recht op onderhoud.
Het is zo gebeurd. Binnen enkele seconden heb je een vlek op je mooie bank. Of misschien gebeurt er wel iets anders waardoor je net nog mooie meubel er ineens niet meer uitziet. En dat is toch zonde van dat dure bankstel?Topform Serviceplan
Daarom heeft Topform een compleet assortiment aan hoogwaardige onderhoudsproducten. Zo gaat je bank lang mee en blijft hij mooi. Of doe je mee met het Topform Serviceplan? Bij aankoop van een nieuwe bank kunt je deelnemen aan het Topform serviceplan waarmee je vijf jaar een unieke onderhoudsservice op zowel stof als leer hebt. De service geldt voor bijna alle niet te verwijderen vlekken en andere onvrijwillig veroorzaakte schades aan je bankstel. Zo weet je zeker dat je vele jaren woonplezier hebt van je bankstel.


Tips en adviezen
De door Topform geselecteerde service-organisaties voeren het onderhoud uit, maar toch kun je zelf ook veel doen om de duurzaamheid van je meubels te verhogen. Daarom krijg je bij aankoop van je meubel een speciale cd-rom met veel tips en adviezen. Ook kun je altijd terecht op de website van Topform voor meer uitgebreide informatie.


Ben je benieuwd naar alle voordelen van het Topform Serviceplan of wil je meer informatie hoe je langer van jouw bankstel kunt genieten? Neem dan een kijkje op de website van Topform.