FANtv-nl-logo-mobile

Hulp bij verhuizen

Opeens weet je het. Je wilt verhuizen. Weg uit de drukte van de grote stad. Of wil je gewoon iets anders? Je hebt zo een nieuw huis. Maar hoe neem je al je spullen mee?Het is heel simpel: je pakt de telefoon en belt een verhuisbedrijf. En natuurlijk staan ze direct voor je klaar. Na het maken van een afspraak komt de verhuiswagen voorrijden en worden je spullen veilig naar je nieuwe huis vervoerd.


Doe het zelf
Maar een verhuisbedrijf kost een hoop geld. Voor grote afstanden is dat een heel goede oplossing, maar als bijvoorbeeld je in je eigen gemeente verhuist kun je een hoop geld besparen. Doe het gewoon zelf! Leen een aanhanger en prop die helemaal vol met spullen. En na een paar keer heen en weer rijden zal alles wel overgebracht zijn.Risico's
Maar hiervoor heb je wel een aantal sterke jongens (of meiden) nodig. En heen en weer rijden in een overvolle auto kost niet alleen een hoop benzine, het kan ook erg gevaarlijk zijn. En hoe krijg je het bankstel zonder beschadigingen over?


Verhuishulp
Een oplossing is om verhuishulpen in te huren. Via de website van een erkend verhuisbedrijf kun je twee sterke mannen inhuren die ook nog eens een halve dag een grote verhuiswagen meenemen. Natuurlijk zijn er kosten, maar die zijn lager dan je normaal voor een verhuisbedrijf betaalt. En daar komt nog eens bij dat je voor je eigen verhuizing een verzekering af kan sluiten, mocht er iets kapot gaan.


Lees verder